Descopera pavajul recomandat sezonul acesta de Vindem-ieftin.ro - Rettango te va cuceri cu siguranta!

in Recomandari

Daca vrei sa dai personalitate curtii tale, investeste in dale de pavaj Rettango de la Semmelrock. De mai bine de 60 de ani Grupul Semmelrock stabileste trendurile din Europa in materie de pavaje din beton. Produsele acestei companii au un design sofisticat si sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei de top pentru a atinge perfectiunea. De aceea, Semmelrock este recunoscut ca un lider de piata in domeniul pavajelor de calitate superioara.

Pavaje Semmelrock Rettango

Semmelrock detine 14 fabrici in 7 tari, inclusiv Romania, iar biroul sau central se afla in Viena. La ora actuala are un numar de 900 de angajati si se concentreaza pe un management sustenabil. In aceasta companie se pune un accent deosebit pe fabricarea unor pavaje care sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, dar se tine cont in permanenta si de nevoile mediului inconjurator.

Doua optiuni cu care nu ai cum sa dai gres cand vine vorba de pavaje

Pe site-ul vindem-ieftin.ro gasesti cele mai noi modele de pavaje Semmerlock disponibile in Romania, pentru curtea ta. Ele sunt rezistente si flexibile, iar cromatica lor cu trasaturi delicate iese in evidenta printr-o eleganta desavarsita. Ca textura, pavajele Rettango seamana cu betonul si se potrivesc pentru orice spatiu exterior unde iti doresti sa construiesti o alee, o terasa, un garaj, sau chiar sa acoperi o curte intreaga.

Pavajele Rettango sunt pavaje vibropresate, usor de montat, care nu se depreciaza de la inghet sau sarea de degrivare. De asemenea, sunt disponibile intr-o paleta cromatica rafinata, definita prin culori versatile care dau exteriorului un aer deosebit. Ca o particularitate, trebuie sa amintim faptul ca suprafata pavajelor Rettango, poate fi de tipul colorflow, colormix sau beton aparent.

Dintre toate produsele disponibile la Vindem Ieftin, daca doresti sa-ti amenajezi curtea cu pavaje Rettango si sa fii in ton cu trendurile actuale, iti recomandam in mod special urmatoarele doua culori care mai mult ca sigur te vor multumi pe deplin.

Pavajul Rettango gri-bazalt

Pavaje Semmelrock Rettango Gri-Bazalt

Cu gri este cel mai usor sa obtii o imagine curata, sobra si in acelasi timp foarte moderna pentru curtea locuintei tale. Aceasta culoare se potriveste la orice si nu trebuie sa-ti faci griji daca se asorteaza sau nu cu vopseaua in care iti pictezi fata sau tigla de pe acoperis, in caz ca la un moment dat iti doresti sa renovezi. De aceea, opteaza pentru pavaj Rettango gri bazalt cand nu vrei sa ai prea multe batai de cap cu imaginea locuintei, dar totusi iti doresti ca ea sa arate ca scoasa din revistele de arhitectura.

Dimensiunile pavajului Rettango gri bazalt sunt de 30 x 20 cm, 20 x 20 cm sau 20 x 10 cm si poti sa le alegi in functie de look-ul pe care iti doresti sa-l obtii. Poti opta pentru un mix de mai multe dimensiuni daca vrei sa te joci cu imaginatia celor pe care ii inviti in curte, sau poti sa mergi pe varianta clasica, toate dalele de aceeasi marime, intersectandu-le in asa fel incat sa obtii forme modele geometrice deosebite.

Pavajul Rettango gri-brun

Pavaje Semmelrock Rettango Gri-Brun

Tot de la Vindem Ieftin, iti propunem si pavajul Rettango gri-brun. Spre diferenta de cel cobalt, pavajul de aceasta culoare ofera curtii tale o atmosfera mai calda si mai primitoare. Se potriveste de minune cu fatade in culori calde, dar merge si cu cele reci, creand un contrast superb.

La fel ca si pavajul Rettango gri bazalt, si cel gri-brun este disponibil tot in dale de 30 x 20 cm, 20 x 20 cm sau 20 x 10 cm si are margini cu cant. Ca idee de montaj, poti sa procedezi asa cum am sugerat pentru pavajul de mai sus, sau sa combini dale de pavaj gri-bazalt si gri-brun de forma patrata, pentru a crea un efect de tabla de sah.

De ce sa cumperi pavaje Semmelrock pentru curtea locuintei tale de la Vindem Ieftin?

Daca in alegerea dalelor de pavaj pentru curtea locuintei tale calitatea este unul din criteriile care primeaza, atunci iti recomandam sa investesti in pavajul Rettango produs de compania Semmerlock, pe care il poti cumpara de pe site-ul Vindem Ieftin.

Vindem Ieftin este o este o Casa de Comenzi de unde poti sa cumperi la cele mai avantajoase preturi din Romania materiale de constructii cu pana la 15-20% mai ieftine decat in hypermarketuri sau depozite.

Daca ai nevoie de indrumare pentru alegerea ta, la Vindem Ieftin 21 de consultanti dedicati iti stau la dispozitie pentru a te a ajuta cu detalii. In plus, transportul este gratuit oriunde pe teritoriul tarii, iar cotatia de pret se calculeaza in functie de cantitatea pentru care optezi. Astfel, cu cat cumperi mai mult, cu atat cumperi mai ieftin! Iar daca nu ai bani acum, posibilitatea platii in rate a materialelor de constructie printr-un serviciu pus la dispozitie de Vindem Ieftin in parteneriat cu TBI Credit, este sansa ta de a schimba acum imaginea curtii tale, exact asa cum iti doresti!

De ce sa platesti mai mult cumparand pavaje din depozite? Cumpara dale de beton Rettango si bucura-te de o curte impecabila, in schimbul celui mai convenabil pret de pe piata romaneasca!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!