3 produse pe care sa le cumperi pentru casa ta

in Recomandari

Primavara este momentul sa incepi renovarea locuintei sau, daca nu este cazul, macar sa cumperi cateva produse noi, care sa te ajute sa schimbi aspectul casei. Deseori, o mica investitie in amenajarea locuintei poate avea un efect mult mai puternic decat ne imaginam. Secretul este ca obiectele sa fie alese inspirat, astfel incat sa aduca un plus de frumusete si confort casei tale. Iata 3 produse pe care ar fi bine sa le cumperi, ca sa schimbi radical aspectul casei.

Produse pentru casa

Sursa foto

1. Mobila pentru terasa sau balcon

Deseori transformam balconul intr-un simplu spatiu pentru depozitarea obiectelor pe care le folosim rareori sau pentru a usca rufele. Este pacat sa facem asta, mai ales daca stam la bloc si nu avem un alt spatiu in aer liber de care sa ne putem bucura. Din fericire, putem transforma foarte simplu terasa sau balconul intr-un spatiu de relaxare amenajat frumos si modern, care sa ne permita sa admiram peisajul, sa respiram aer curat sau sa citim in liniste, ascultand ciripitul pasarilor.

Tot ce trebuie sa facem pentru asta este sa cumparam un set de mobila potrivit pentru balcon. Cele mai bune piese de mobilier sunt cele din ratan, dar, daca ai un buget limitat, poti cumpara si un set din plastic, care imita destul de bine ratanul. In functie de spatiul de care dispui in balcon, poti cumpara o masa si cateva scaune sau fotolii, ori o canapea mare, confortabila, cu pernute.

Ca sa obtii spatiu in plus pentru depozitare, poti alege o canapea cu lada sub sezut sau o masa cu sertare sau polite. Daca ai un balcon tip logie, poti amenaja pe pereti cateva rafturi sau dulapuri, pentru carti sau obiecte decorative. Ca sa scapi de rufele care trebuie puse la uscat, cumpara si un uscator de rufe, astfel incat sa nu mai ai grija lor!

2. Pavele pentru gradina

Daca stai la curte, primavara trebuie sa te ingrijesti putin si de gradina ta. Nu e suficient sa plantezi flori si sa ingrijesti copacii. Poti transforma radical aspectul curtii tale, indiferent cat de mare sau de micuta este, printr-o metoda foarte simpla: monteaza pavele si dale noi, moderne.

La Elis Pavaje - producator de pavele, borduri, rigole si alte produse din beton vibropresat, poti gasi foarte multe modele, astfel incat poti alege produsul care se potriveste perfect cu designul curtii tale. Aceste pavele nu sunt doar frumoase, ci si utile, pentru ca poti merge pe ele in siguranta, fara sa aluneci, fara sa calci prin noroi sau pe iarba si iti permit sa parchezi masina. Este important sa alegi produse de calitate, care sa reziste cat mai bine in timp. Unele pavele pot fi folosite inclusiv in jurul piscinei sau pentru a incadra frumos o mica fantana sau un bazin decorativ.

3. Tapet decorativ

Daca vrei sa schimbi aspectul unei incaperi, dar nu este nevoie de o renovare, poti aplica pe un perete tapet decorativ. Pe piata vei gasi o gama foarte variata de modele si culori - de la cele simple la produse care imita lemnul sau caramida, dar si fototapet, care iti permite o personalizare inedita a incaperii. Astfel, poti alege un tapet cu fotografia unui peisaj exotic sau a unui obiectiv turistic celebru, cum este Turnul Eiffel. Un fototapet de calitate va arata atat de bine incat vei avea impresia ca peretele este de fapt o fereastra uriasa, care se deschide spre acel loc minunat.

Pentru copii poti alege un tapet cu personaje din desene animate sau cu animalele preferate. Investitia este destul de mica, mai ales daca vei folosi tapet pe un singur perete. Totusi, trebuie sa te asiguri ca tapetul este aplicat corect, iar daca nu te descurci, poti sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Ai nevoie doar de putina imaginatie si cu o investitie minima, poti sa transformi aspectul locuintei tale, pentru a trai noutatea primaverii!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!