3 locuri de unde ai putea sa iti comanzi mobila pentru apartamentul tau

in Recomandari

Daca te-ai mutat intr-un apartament complet gol sau a venit timpul sa schimbi mobila din locuinta, este important sa stii ce si de unde poti achizitiona piesele de mobilier care te intereseaza.

Odata ce te-ai hotarat ce stil vrei sa aiba casa ta, ce culori vrei sa predomine si mai ales odata stabilit bugetul pentru intregul proiect, urmatorul pas este alegerea locului din care vei achizitiona mobila sau cel putin o mare parte din ea. In general, este bine sa incepi cu mobila centrala pentru fiecare incapere, ca de exemplu canapea, coltar sau comoda TV pentru living, pat pentru dormitor sau dulapuri, blat pentru bucatarie.

Comanda mobila pentru apartament

Sursa foto

Piata de profil ofera o gama extrem de variata de mobilier pentru fiecare camera in functie de scopul ei, asadar poate fi dificil sa faci alegeri inspirate astfel incat investitia sa fie pe termen lung. Bineinteles, nu poti sti exact ce variante ai pana cand nu faci putina munca de recunoastere, iar in acest sens cea mai buna solutie este sa vizitezi mai multe showroomuri de mobila - acest lucru te va ajuta sa-ti creezi o viziune mult mai buna despre cum ai vrea sa arate apartamentul tau.

Descopera in continuare trei locuri populare de unde ai putea sa comanzi mobila si care sunt extrem de apreciate de catre clienti.

1. Direct din magazin

Multi oameni inca prefera sa cumpere mobila direct din magazin, in loc sa comande online sau chiar sa o faca pe comanda. Explicatia ar fi faptul ca in momentul in care o vezi fizic iti poti imagina mai bine cum ar arata in apartament si astfel poti verifica inclusiv calitatea materialelor din care a fost fabricata, functionalitatea usilor, sertarelor etc, precum si marimea spatiilor de depozitare (daca este cazul). Poti vedea totodata exact culorile disponibile si poti alege o anumita cromatica fiind sigur ca vei lua acasa ceea ce ti-ai dorit. Dezavantajul este faptul ca, fara a face masuratori in prealabil pentru a sti exact ce spatiu disponibil ai, este foarte posibil ca mobila cumparata direct din magazin sa nu se incadreze perfect, ceea ce implica modificari ulterioare.

2. Magazine online de mobila

Magazinele online de mobila s-au dezvoltat si evoluat extrem de mult in ultimii ani si tot mai multe persoane apeleaza la ele in momentul in care vor sa dea comanda de mobila noua. Este o solutie mult mai practica, nu presupune plimbari la magazin, iar livrarea direct acasa este un serviciu foarte convenabil si de multe ori gratuit. In plus, preturile pot fi uneori mai accesibile decat in magazinele fizice, mai ales in perioadele de oferte cand poti gasi aici produse de calitate superioara la preturi mai mult decat convenabile.

Totusi, la fel ca in cazul achizitionarii mobilei direct din magazin, este bine sa masori cu atentie spatiul in care urmeaza sa amplasezi piesele de mobilier pentru a nu avea o surpriza neplacuta la livrare. Magazinele online iti ofera pe site toate informatiile necesare pentru fiecare piesa de mobilier in parte, de la dimensiuni, pana la materiale, functii ?i perioada de garantie a produsului.

3. Mobila la comanda de la diverse firme specializate

Daca nu te atrage niciuna dintre variantele de mai sus, poti opta pentru o firma care face mobila la comanda. Practic, tu alegi modelul, tipul, culorile, materialul si dimensiunile pe care le transmiti ulterior firmei, iar aceasta fabrica mobila de la zero. Aceasta optiune nu este ideala insa daca ai nevoie de mobilier cat mai repede - in general, poate dura chiar si cateva luni pana cand acesta este gata. Partea buna este ca poti personaliza mobilierul cum iti doresti, iar acesta va fi realizat in dimensiunile corespunzatoare astfel incat sa se incadreze perfect in camerele apartamentului.

In concluzie, indiferent de locul de unde alegi sa-ti iei mobila pentru casa, este important sa ai in vedere dimensiunile, calitatea si bineinteles bugetul de care dispui - raportul calitate-pret ar trebui sa fie echilibrat pentru ca investitia sa fie avantajoasa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!