Casa cu mansarda pentru o familie cu copii - proiect de arhitectura si imagini

de Nic Gavra in Recomandari

Casa prezentata poate fi o locuinta confortabila pentru o familie cu mai multi copii, avand un design placut privirii, simplu, dar si elegant.

Exterior casa cu mansarda pentru o familie cu copii

Casa este structurata pe 2 niveluri, parter si mansarda. Incaperile sunt bine proportionate, camerele, cu dimensiuni rezonabile, oferind functionalitate.

Casa

La parterul se afla zona de zi cu livingul si locul de luat masa. Bucataria are usi glisante inspre sufragerie, astfel incat, in functie de necesitati, aceasta poate comunica liber cu sufrageria sau poate fi folosita ca spatiu pentru gatit fara ca mirosul sa inunde toata zona de zi. Locul de luat masa se afla intr-un bovindou cu gemuri generoase, care dau inspre gradina. Bovindoul are si o utilitate suplimentara, plafonul acestuia fiind folosit ca balcon pentru o camera de la mansarda.

Casa

Tot la parter se afla si o camera de 12,37 mp, care poate servi ca si camera de oaspeti sau birou, o baie de serviciu si camera cazanului. Holul de dimensiuni generoase poate adaposti un dulap spatios.

Plan parter

Casa

1. Vestibul 3,61 mp
2. Hol 7,25 mp
3. Bucatarie 8,85 mp
4. Camara 2,28 mp
5. Living si loc de luat masa 30,94 mp
6. Birou 12,37 mp
7. Baie 3,44 mp
8. Camera cazanului 4,85mp

La mansarda se afla trei dormitoare (cele mai mari avand balcon propriu) si o baie spatioasa. Camerele au fost concepute pentru a fi incapatoare, functionale si iluminate corespunzator, fiind deci potrivite si ca spatiu de studiu pentru copii.

Plan mansarda

Casa

1. Hol 5,67 mp
2. Camera 13,78 mp
3. Camera 15,60 mp
4. Camera 15,54 mp
5. Baie 7,06 mp

Casa

Prin forma compacta, simpla, casa prezentata se poate incadra intr-un buget rezonabil, iar izolata corespunzator poate avea o eficienta energetica ridicata.

Foto si planuri de arhitectura: domowy.pl

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!