Cum iti securizezi spatiul comercial? 3 produse pe care trebuie sa le instalezi

in Recomandari

Daca esti comerciant si obisnuiesti sa iti vinzi produsele in locatii de tip piata sau bazar, ai nevoie de un spatiu comercial, care sa iti permita sa iti desfasori activitatea si sa-ti expui marfa. Cel mai recomandat este sa inchiriezi unul, deoarece achizitia presupune o investitie mult prea mare. In plus, birocratia consuma timp si bani.

Securizare spatiu comercial

Totusi, dupa ce intri in posesia unui astfel de magazin, trebuie sa te asiguri ca acesta este securizat corespunzator, pentru a evita eventualele patrunderi prin efractie.

Iata ce poti instala pentru a-ti securiza spatiul commercial

Siguranta, in acest caz, este esentiala, deoarece, aici, vei depozita atat produsele pe care le vinzi, cat si sumele de bani incasate in urma vanzarilor. Astfel, daca nu securizezi spatiul in mod corespunzator, vor aparea si musafirii nepoftiti, care iti vor provoca pagube mari.

Camere de supraveghere

Cea mai simpla si ieftina solutie este sistemul cu camere de supraveghere. Pentru acest lucru, ai nevoie de o sursa de curent, un calculator si un kit de supraveghere cu 2 camere pentru a monitoriza activitatea din jur, atunci cand nu esti prezent la fata locului. Chiar daca acestea nu impiedica infractorii sa patrunda in magazin, daca sunt amplasate corect si evidentiate, le transmit macar ca spatiul este supravegheat si orice miscare este inregistrata si poate fi folosita ulterior ca proba. Pentru a avea rezultate, monteaza sistemul atat in interior, cat si in exterior.

Camere supraveghere

Usi metalice

Acestea sunt extrem de solide si rezistente si pot fi deschise doar la comanda. Astfel, ii descurajeaza si pe cei mai bine antrenati spargatori. In plus, acestea protejeaza spatiul si impotriva altor factori externi, precum temperaturile extreme. Din acest motiv, sunt recomandate si in cazul in care, in magazin, sunt depozitate produse perisabile, cum sunt cele alimentare. Informeaza-te, afla care este metodologia privind paza obiectivelor si nu vei mai avea astfel de probleme.

Senzori de miscare

Senzorii de miscare sunt utili in cazul in care exista o persoana desemnata sa supravegheze ansamblul in care se afla spatiul comercial. Acest sistem functioneaza pe baza de lumini care se aprind in momentul in care cineva se misca in raza lor de actiune. Trebuie sa stii, insa, ca nu transmit si semnale sonore, asa ca este nevoie si de supraveghere vizuala in incinta.

Spre deosebire de locuinta, unde, mai mereu, este prezenta cel putin o persoana, spatiile comerciale au nevoie de supraveghere suplimentara, deoarece sunt sanse mai mari ca, aici, sa fie depozitate produse valoroase sau sume importante de bani. Astfel, protejeaza-ti bunurile pentru a evita eventualele pagube materiale sau financiare.

Sursa foto: envato.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!