Primavara plina de noutati in portofoliul Elvila (P)

in Recomandari

Primavara aceasta e una speciala pentru Elvila. Si spunem asta deoarece ne imbogatim portofoliul de produse cu modele noi, destinate mobilarii bucatariei, biroului, living-ului, dormitorului etc. Ele bifeaza atat la capitolul estetic, dar si la cel functional. In diverse finisaje lemnoase si tapitate pe diferite materiale de acoperire, noile noastre produse vor aduce un plus de bun-gust si eleganta interioarelor in care le vei integra. Le poti achizitiona atat online, cat si din magazinele fizice, iar dupa achizitie vei beneficia de servicii profesionale de transport, manevrare si montaj, dupa cum bine te-ai obisnuit. In plus, noile produse se afla intr-un raport optim calitate-pret, asadar ai toate motivele sa profiti si sa-ti redecorezi locuinta primavara aceasta.

Caci pana la urma daca nu primavara cand e sezonul revenirii la viata si al inceperii unui nou ciclu e perioada cea mai propice redecorarii, atunci cand?

Am facut pentru tine o selectie a celor mai apreciate noi modele intrate in colectie, din impresiile celor care le-am vazut pana acum. Pentru restul te invitam in showroom-uri si in rubrica de Noutati din site-ul nostru. Sa ai inspiratie in alegerea celor mai potrivite produse care sa-ti innobileze locuinta!

Coltar extensibil ADONE stofa - model confortabil de coltar, ideal de amplasat in living-uri de dimensiuni nu foarte mari.

Coltar extensibil ADONE stofa Prezinta lada de depozitare dedesubtul otomanului, brate drepte, ferme. Otomanul se poate schimba, in functie de preferinte, pe stanga sau pe dreapta, iar extinderea este una tip sertar, care, odata intins spre tine se ridica ulterior pana ajunge la nivel cu pernele de sezut. Confortul la rezemare este potentat de pernele de spatar nedetasabile, iar aspectul estetic sporit de prezenta matlasarii punctuale din loc in loc.

Dulap LUZERN cu 4 usi - model de dulap foarte incapator, care, contrar a ceea ce ai putea crede, nu ocupa mult spatiu.

Dulap LUZERN cu 4 usi Realizat in combinatie de PAL melaminat cu noduri si MDF se poate incadra cu usurinta atat in dormitoare mobilate in stil rustic, dar si modern. Poate fi achizitionat la pret excelent, iar in privinta montajului, daca crezi ca ai nevoie de ajutor, trimitem la tine cea mai profesionista echipa care ti-l va monta fix acolo unde iti doresti.

Fotoliu extensibil Ella gri - model extensibil de fotoliu care suplimenteaza cu brio spatiile de dormit din locuinta.

Fotoliu extensibil Ella gri Tapitat integral pe stofa, se extinde cu ajutorul balamalelor click-clack. Prezinta un concept inovativ de pastrare a picioarelor necesare extinderii, respectiv orificii special destinate, amplasate in partea din spate a spatarului. In pretul achizitiei este inclusa si o perna pe care o poti folosi atat pentru rezemare, cat si pentru somn. Daca griul nu se numara printre culorile tale preferate, il poti comanda de la noi si in varinta galbena.

Canapeaua Click Clack NEW YORK - deosebit de practica si usor de extins, canapeaua include si 2 perne care pot fi utilizate cu succes pe post de brate.

Canapeaua Click Clack NEW YORK Prezinta somiera si lada de depozitare tapitata cu material PES. Este usor transportabila si se incadreaza cu succes intr-o locuinta apartinand unor tineri.

Pat Star - model deosebit de pat, integral tapitat.

Pat Star Tablia prezinta o lucratura aparte cu nasturi decorativi prezenti din loc in loc, care formeaza pliuri de jur-imprejur. In plus, el prezinta o lada spatioasa de depozitare si o somiera foarte flexibila pe care se asaza perfect aproape toate modelele de saltea Relaxa pe care le vei regasi la noi in portofoliu. Este realizat in constructie semi-demontabila si va reprezenta un deosebit punct de atractie din dormitorul tau de care te vei bucura multi ani la rand.

Garnitura de birouri EXEN - ansamblu alcatuit din 4 birouri de lucru, 2 comenzi de lucru cu 2 usi, 2 panouri despartitoare.

Garnitura de birouri EXEN Componentele setului sunt demontabile, fiind realizate din PAL melaminat in combinatie de negru si stejar, foarte la moda la momentul actual. Panourile despartitoare permit conturarea posturilor de lucru fara a inchide complet zona de comunicare cu persoana din apropiere. Acest ansamblu smart, modular, permite aranjarea in diferite feluri, avand si spatii de depozitare generoase.

Ramai cu ochii pe https://www.elvila.ro/ pentru a vedea ce alte produse noi vom mai adauga portofoliului nostru. Sau viziteaza-ne in showroom-uri, caci garantam ca vei fi deosebit de placut surprins!

Sursa: Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!