Casa de vis la tara construita din lemn masiv - galerie imagini

de Marcel Buciuman in Casa de vacanta

Ati visat mereu la o casa la tara inconjurata de copaci si flori, in care sa gasiti clipe de liniste si relaxare la sfarsit de saptamana si in vacante, sau, de ce nu, in care sa locuiti permanent?

Va propunem, in cele ce urmeaza, o astfel de casa construita din lemn masiv de un cuplu polonez, pictor si matematician de profesie.

Casa vis la tara lemn masiv Casa vis din lemn masiv

Caldura lemnului cu care casa ne intampina inca de afara este amplificata de indata ce ii trecem pragul si luam contact cu spatiile interioare incantatoare.

Lemnul natur in combinatie cu piesele de mobila de culoare alba creeaza o ambianta relaxanta si tonica deopotriva.

Semineu casa lemn masiv

Parterul este compus dintr-un vestibul ce comunica cu spatiul principal printr-o usa dubla, ceea ce face ca zona de zi sa para mult mai spatioasa. Elementul de atractie il constituie semineul pe lemne, amplasat central, cu un rol decorativ deosebit dar si de incalzire a locuintei.

In vestibul, o masa si cateva scaune din lemn vopsite in alb formeaza un spatiu minunat pentru luat masa sau relaxare cu o ceasca de ceai sau cu un pahar de vin alaturi.

Masa casa lemn masiv

Un al doilea loc de luat masa, mai spatios, a fost amenajat in continuarea bucatariei.

Sufragerie casa lemn

Chiar daca designul interior este unul rustic, acesta este plin de rafinament.

Lemnul natur, folosit din abundenta la pereti, pardoseala, tavan, tamplaria usilor si ferestrelor sau scara interioara, este intr-un perfect echilibru cromatic cu numeroasele decoratiuni de culoare alba: covorasele din blana naturala, perdelele simple de la ferestre combinate cu dantele lucrate manual, fetele de masa lucrate de asemenea manual, piesele de mobilier sau portelanurile din bucatarie.

Interior casa lemn masiv Interior casa lemn masiv

Pe alocuri, cateva accente de albastru imbogatesc cromatica decorului, fie ca este vorba despre bucatarie, dormitor sau baie.

Bucataria, eleganta, luminoasa si foarte bine utilata si organizata, ar fi cu siguranta visul oricarui pasionat de gatit.

Bucatarie casa lemn Interior casa lemn masiv Dormitor casa lemn Dormitor casa lemn Dormitor casa lemn masiv Baie casa lemn masiv

Exteriorul casei este cel putin la fel de atractiv.

Pe o latura a casei a fost prevazut un pavilion pentru adapostirea autoturismului, accesul spre acesta facandu-se printr-o curte pavata cu dale.

Pe latura opusa avem insa doua zone de relaxare de unde proprietarii si oaspetii pot admira natura minunata din jur: o prispa din lemn iar alaturat un mic foisor, inchis cu lemn pe doua laturi pentru a proteja de intemperii sau privirile indiscrete.

Casa vis la tara lemn masiv Foisor din lemn masiv

Ce spuneti, intr-o astfel de casa viata la tara poate fi frumoasa, si nu doar in vacanta?

Sursa imagini: adorable-home.com, pinterest.com

O oferta de pret pentru o astfel de casa de vacanta puteti obtine de la partenerii nostri: oferte case din lemn masiv.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!