Decoreaza-ti casa ca intr-un film de Craciun cu noile decoratiuni Ferrero

in Decoratiuni

Craciunul fara brad? De neimaginat pentru multi. Ca nimic altceva, celebrul personaj de film - tainicul copac cu funze de ac - isi gaseste anul acesta diverse reinterpretari: obiect decorativ pentru masa, ambalaj de cadouri pline de recunostinta sau decoratiuni originale pentru casa. Anul acesta "cetina tot verde" are alte fatete.

Cea mai frumoasa perioada a anului se apropie cu pasi grabiti, la fel si dilemele noastre cu privire la cadouri, crearea unor momente speciale alaturi de cei dragi sau decorarea locuintei. Pentru a spori bucuria sarbatorilor, Ferrero lanseaza o noua colectie de sezon cu ornamente festive inspirate din cele mai frumoase povesti de Craciun, concepute special pentru a fi realizate cu usurinta acasa si create dupa ultimele tendinte de design.

Anul acesta, nuantele elegante de rosu sau bleumarin si motivele aurii vor fermeca oaspetii inca de la prima vedere. Porniti in cautarea inspiratiei alaturi de ornamentele realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello, Ferrero Küsschen sau Mon Cheri si lasati bucuria sarbatorilor sa va invaluie casa si sufletul.

Create pentru a da savoare momentelor speciale alaturi de dei dragi, decoratiunile din aceasta editie imbina frumosul cu utilul: inspirate din ultimele tendinte in materie de design, recomandarile de anul acesta introduc conceptul de upcycling, ce presupune transformarea obiectelor mai putin utilizate din casa in decoratiuni deosebite.

Ideile de decoratiuni oferite de Ferrero si disponibile pe www.decoratiuni-magice.ro sunt concepute special pentru a putea fi realizate acasa. Ornamentele combina tehnici diferite si moderne, iar materialele necesare sunt pe cat de variate, pe atat de accesibile. De la hartie de impachetat, panglici, sarme, lumanari si globulete pana la crengute de brad si beculete LED, ornamentele sunt gandite astfel incat cu totii ne putem bucura de experienta realizarii acestora.

Bradutul din farfurie

Ansamblu elegant in rosu si auriu: un bradut pliat dintr-un servetel de panza rafineaza orice masa de Craciun. Perlutele aurii si firul delicat ofera accente stralucitoare si un bun-venit inedit oaspetilor.

Decoratiuni Craciun

Decoratiune fara ace

Iti lipseste dispozitia sa strangi ace de brad de peste tot? Atunci stelele de hartie si stelele decorative sunt alegerea potrivita. Folosind piuneze sau banda dublu adeziva, stelele sunt dispuse pe perete sub forma unui bradut. O steluta stralucitoare completeaza armonios ansamblul zimtat si adauga o portie suplimentara de... splendoare.

Decoratiuni Craciun

Minimalism in auriu si albastru

Nu ti-a mai ramas timp sa cumperi brad de Craciun? O alternativa, deopotriva exceptionala si practica, face senzatie prin contrastul izbitor cu o culoare la moda - bleumarin; trei triunghiuri se lipesc pe un perete albastru cu banda aurie - unul sub celalalt si usor decalat - si voilà, ai un brad de Craciun in stilul Art Deco si foarte la moda.

Decoratiuni Craciun

Descopera recomandarile Ferrero pentru anul 2019 pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro si bucura-te de momente unice alaturi de cei dragi. Ferrero iti ofera zeci de idei creative, care pot fi realizate si personalizate asa cum iti doresti. Toate propunerile de decoratiuni DIY oferite de Ferrero necesita materiale accesibile, dispun de explicatii pas cu pas si sunt usor de realizat.

Decoratiuni Craciun

Despre Ferrero

Cu o prezenta extinsa si in continua crestere, care atesta calitatea produselor sale, grupul Ferrero are abilitatea de a se adapta si raspunde rapid diferitelor nevoi ale pietei, produsele sale fiind in acord cu obiceiurile de consum din intreaga lume.

Afla mai multe pe www.ferrero.ro.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!