Cum alegem decoratiuni moderne pentru noua locuinta

in Decoratiuni

Cand vine vorba de amenajarea unei noi locuinte trebuie sa fim atenti chiar si la cel mai mic detaliu, pentru ca intregul design sa fie unul modern, elegant si de bun gust. Decoratiunile sunt cele care au un impact major asupra intregului design pentru ca pot crea efecte speciale, care sa atraga atentia si sa incante privirea oricui.

Decoratiunile moderne completeaza decorul oricarei locuinte. Prin urmare, inainte de a le achizitiona trebuie sa fii atent la urmatoarele aspecte:

1. Alege-le in functie de locul in care se amplaseaza

Unele decoratiuni se amplaseaza pe mobilier, altele pe podea, in vreme ce unele se monteaza direct pe perete.

In categoria celor cu montaj pe mobilier includem diverse tipuri de decoratiuni moderne, precum lumanari, vaze cu flori, rame foto sau boluri. Acestea sunt si cele mai comune tipuri de decoratiuni. Insa, pentru a avea o locuinta frumos amenajata si cu personalitate, poti alege decoratiuni de lux, cu montaj fie pe perete, fie direct pe podea.

In cazul in care optezi pentru decoratiuni moderne cu montaj pe perete, poti jongla intre un tapet floral, care te va ajuta sa aduci un plus de eleganta si armonie in casa, sau o oglinda speciala, cu o forma atipica. Tapetul poate completa cu usurinta stilul ales pentru intreaga incapere si poate sa o faca sa para mai spatioasa.

Decoratiuni interioare moderne

In ceea ce priveste decoratiunile care se amplaseaza pe pardoseala, ai mai multe optiuni: covoare de lux, cu design aparte, care sa creeze efecte speciale, seminee moderne, de diferite forme, care sa fie combinatia perfecta intre functionalitate si aspect, parchet cu aspect natural si finisaj deosebit sau cuiere cu aspect amplu si inedit, care redau sens incaperii.

2. Tine cont de stilul incaperii

Unele obiecte de amenajare se incadreaza perfect in spatiile moderne, motiv pentru care este ideal sa optezi pentru decoratiuni de lux, care sa rupa monotonia. Daca stilul predominant din incapere este unul clasic, potrivit ar fi sa alegi decoratiuni care se potrivesc acestuia. Simetria provenita din antichitate este prezenta chiar si in momentul de fata, pastrandu-si eleganta si distinctia in totalitate.

Decoratiunile interioare vintage uimesc prin bogatia formelor, prin accentele si finisajele antichizate, fiind de altfel elemente care te intorc in timp si iti redau nostalgia de altadata.

Decoratiuni interioare moderne

3. Opteaza intotdeauna pentru calitate

Nu este o noutate faptul ca unele decoratiuni nu fac nimic mai mult decat sa incarce intregul design al incaperii. Unele dintre ele nu au nici un stil aparte, care sa creeze un efect deosebit in casa, dar nici calitatea necesara pentru a da o nota de eleganta si unicitate. Calitatea materialelor din care sunt fabricate decoratiunile influenteaza aspectul si isi pun amprenta asupra locuintei.

Tine cont de aceste aspecte cand vine vorba de achizitionarea obiectelor decorative si fii sigur ca intregul design al casei tale va fi unul deosebit, elegant si cu personalitate. Astfel iti vei transforma locuinta in ceea ce iti doresti, vei reusi sa creezi efecte speciale si vei simti ca este intr-adevar acel acasa de care ai mereu nevoie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!