Alegerea mobilierului office. Invata trucuri de design interior!

in Decoratiuni

Interiorul unei cladiri office este un spatiu dificil de amenajat. Se poate dovedi o provocare interesanta sa gasesti mobilier office care sa alunge aerul rece al unui birou obisnuit, dar care sa inspire in continuare incredere, profesionalism si confort.

Mobilier office, design interior

Sursa foto

Gandeste-te la cum ai vrea sa fie amenajat spatiul de lucru, apoi pune-ti ordine in idei si lasa-te pe mainile iscusite ale unor experti. Daca nu stii mai exact de unde sa incepi, citeste cateva trucuri de design interior care iti vor usura sarcina.

Alege mobila de birou facuta pe comanda

Modul in care amenajezi spatiul office va reprezenta imaginea companiei in fata clientilor, a colaboratorilor si a partenerilor de afaceri, asa ca fiecare detaliu trebuie gandit bine. O solutie eficienta de a exploata potentialul spatiului este sa investesti in mobila la comanda. Astfel mobilierul de birou nu numai ca va permite o atentie sporita la dimensiuni si alte detalii, dar se va plia si pe nevoile angajatilor. Nu mai este un secret faptul ca intr-un mediu bine organizat te poti concentra mai bine si poti sa fii mai creativ.

Pune accent pe un design functional

De multe ori atunci cand amenajam un spatiu, ne lasam furati de aspectul estetic, insa functionalitatea este criteriul care ar trebui sa primeze. Asadar, tine cont de tipul de activitate al salariatilor si gandeste-te la o amenajare a departamentelor in functie de necesitati. Ia in calcul si zona de intimitate de care trebuie sa se bucure fiecare angajat, chiar daca este vorba despre un call-center. Cateva modele de mobilier de birou care asigura spatiu sunt biroul cu patru posturi, biroul dublu si biroul stea.

Fie ca este vorba despre mobilierul office, mobilierul pentru receptie ori mobilierul pentru sala de conferinte, forma pieselor de birou, numarul sertarelor si materialele din care sunt realizate vor conta. Acestea sunt detaliile pe care ar trebui sa le spui unei firme care realizeaza mobila la comanda, precum Mobilier-Birou.ro

Nu exclude nici spatiul de relaxare, tot mai popular intr-o firma care se respecta. O mini biblioteca, un scaun pentru masaj, o masa de ping-pong sau orice crezi ca ar ajuta in pauzele de respiro.

Transpune imaginea companiei in mobilierul biroului

Sarcina nu va fi usoara, insa rezultatele iti vor demonstra ca a meritat fiecare efort. Daca echipa este deja bine inchegata, apeleaza la sfatul fiecaruia, apoi formeaza-ti o imagine de ansamblu. Nimeni nu stie mai bine decat tine de ce mobilier office are compania ta nevoie, asa ca nu ar trebui sa cumperi niciodata la intamplare piesele, ci sa te implici personal.

Designul mobilierului de birou ar trebui ales in functie de profilul societatii. Spre exemplu, o firma de contabilitate ar trebui sa aiba alt model fata de una de copywriting. Contabilii au nevoie de piese care sa ii ajute sa isi organizeze mai bine sarcinile de zi cu zi, in timp ce copywriterii au nevoie de stimuli pentru activarea creativitatii.

Nu pune pe ultimul loc confortul angajatilor

Confortul de care se bucura un angajat la locul de munca merge mana in mana cu productivitatea lui. Modul in care se simte la job se va reflecta si in activitatea lui zilnica. De exemplu, un salariat care se confrunta cu dureri de gat ori de spate, provocate de un scaun ori un birou neadecvat, nu se va putea concentra bine asupra sarcinilor pe care le are de indeplinit. De aceea este indicat sa investesti in piese de mobilier care au grija de sanatatea angajatilor.

Intreaba specialistul acolo unde ai dileme

Dupa ce ai facut schita si te-ai hotarat cum iti doresti sa arate spatiul de lucru, s-ar putea sa te mai lovesti de unele detalii tehnice. Atunci este momentul sa apelezi la ajutorul unui specialist. Cauta o firma care sa ofere o gama completa de produse de calitate, specializata pe mobilier office, care sa iti asigure ajutor de la A la Z. Vei avea nevoie de consultanta de specialitate, design personalizat si proiectare, executie, livrare si montaj. Astfel vei economisi atat bani, cat si timp.

Cere indicatii despre tipurile de materiale folosite si despre ce se poate face in ceea ce priveste optimizarea spatiului. Un mobilier de birou care economiseste loc va fi o adevarata comoara intr-o firma care nu se bucura de un spatiu mare.

Pune in aplicare aceste trucuri de design interior si te vei putea bucura de un mobilier office la comanda ca in revistele de specialitate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!