Apeleaza la servicii de hidroizolatii acoperisuri pentru protejarea caselor

in Constructii

Atunci cand locuiesti la casa, una dintre cele mai importante provocari este aceea de a te asigura ca acoperisul este izolat perfect impotriva apei. Riscul de infiltratii este o problema serioasa, care poate afecta structura imobilului, dar nu numai.

Lucrarile de hidroizolatii acoperisuri previn instalarea condensului si a mugegaiului, umiditatea nedorita, pierderea caldurii sau, dimpotriva, supraincalzirea in anotimpurile calde. Afla mai multe despre importanta lor si modalitatile de realizare, din acest articol.

Hidroizolatii acoperisuri

Importanta lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri

Asa cum bine stim, acoperisurile sunt expuse in mod permanent intemperiilor si actiunilor factorilor de mediu. Astfel, lucrarile de hidroizolatii acoperisuri trebuie sa asigure protectie sporita, pe toate planurile:

  • Impermeabilitate;
  • Stabilitate;
  • rezistenta sporita la actiunile factorilor de mediu, indiferent de anotimp;
  • rezistenta la temperaturi negative, stabilitate la temperaturi pozitive.

Sistemele de hidroizolatii acoperisuri sunt o componenta esentiala atunci cand vorbim de constructia unei case. Apa care se poate inflitra poate produce daune consistente, pornind de la amenintarea structurii de rezistenta a cladirii si deteriorare, si pana la instalarea mucegaiului si a igrasiei, care pot afecta grav starea de sanatate a tuturor locuitorilor. Nici impactul de ordin estetic nu poate fi un aspect de neglijat.

Metode clasice si moderne pentru hidroizolatii acoperisuri

Metode clasice: De-a lungul timpului, s-au dezvoltat numeroase solutii pentru impermeabilizarea cladirilor. Si astazi se practica metode clasice care si-au dovedit eficienta, precum hidroizolatii acoperisuri cu membrana bituminoasa sau hidroizolatii acoperisuri cu PVC.

  • Hidroizolatii acoperisuri folosind membrana bituminoasa presupune instalarea unui covor negru din bitum si este considerata o tehnica potrivita si in cazul constructiilor mai vechi, datorita eficientei sale. Indiferent de tipul materialului care este folosit in constructia acoperisului, membrana bituminoasa poate fi o alegere inspirata cu efect benefic pe termen indelungat;
  • Hidroizolatii acoperisuri folosind PVC este o alta metoda care si-a dovedit eficienta, acest tip de lucrari avand un rol important si in ceea ce priveste rezistenta la atacul micro-organismelor precum bacterii, fungi sau spori. Impermeabilitatea si rezistenta sunt rezultatele lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri cu PVC, ceea ce le mentine populare in randul alegerilor proprietarilor;

Metode moderne: In timp ce in afara granitelor tarii, in state precum Germania sau Elvetia, sunt deja o traditie, in Romania reprezinta un factor de noutate. Este vorba despre asa numitele "acoperisuri verzi", o solutie moderna pentru hidroizolatii acoperisuri. Pe langa impermeabilitate, rezistenta si stabilitate, beneficiile unui astfel de sistem de hidroizolatii acoperisuri se rasfrang si asupra mediului inconjurator. Un acoperis verde va economisi energie, va stimula producerea de oxigen si va reduce poluarea, dar si mai mult decat atat va crea o zona de relaxare pentru locuitorii casei, intr-un mod inedit.

Cei care au spus "bun venit in viitor!" prin hidroizolatii acoperisuri verzi

Nu sunt multe firmele care efectueaza lucrari inovative de hidroizolatii acoperisuri, cum ar fi acoperisurile verzi. Cei care au spus "bun venit in viitor!" prin implementarea acestui timp de sisteme sunt cei de aici , o companie populara in domeniul hidroizolatiilor.

Milucon.ro ofera solutii moderne si de lunga durata pentru lucrari dintre cele mai complexe, fie ca vorbim de hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii pereti, hidroizolatii subsoluri, fundatii sau hale. De la proiecte civile, pana la cele de ordin industrial, atat pentru constructiile vechi, cat si cele noi, echipa milucon.ro implementeaza lucrari profesioniste de izolatie, care se asigura de mentinerea confortului sporit in orice tip de locuinta.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!