Noutati de primavara de la Elvila

in Recomandari

Primavara reprezinta perioada din an in care nevoia de schimbare se manifesta poate cel mai acut din an. Iar aceasta nevoie se transfera de cele mai multe ori si in sfera mobilarii ambientului. Tocmai de aceea Elvila face in permanenta demersuri pentru a va sprijini in luarea celor mai eficiente decizii cand vine vorba de mobilare.

Astfel, fiindca ne aflam in luna femeii si fiindca stim ca mobilarea locuintei reprezinta in primul rand apanajul femeilor, oferim tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne calca pragul un voucher cadou la cumparaturi de minimum 3500 RON. Campania este valabila pana pe 31 martie, iar in posesia voucherului fizic se poate intra si accesand www.elvila.ro. Ulterior, dand click pe primul diapozitiv din sliderul afisat pe homepage, veti fi directionati catre voucherul care se poate imprima.

1 martie - Elvila

Tot din categoria noutatilor de primavara, este de mentionat si serviciul de MOBILA LA COMANDA. Aceasta facilitate va da posibilitatea sa va personalizati ambientul in functie de preferinte, dar si de spatiul disponibil. Prin acest serviciu aveti posibilitatea sa executati piese de mobilier pentru locuinta personala, unitati din segmentul horeca, diverse spatii destinate publicului larg (cabinete notariale, tribunale, biblioteci publice, farmacii).

Amenajare Elvila

De asemenea, incepand cu aceasta luna va asteapta la Elvila o gama si mai variata de scaune (pentru dinig si office), coltare bucatarie, paturi, dormitoare sau perne decorative. Amenajare Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!