Alege pardoseli cauciuc cu durata de viata indelungata

in Recomandari

In ultimii ani cererea de pardoseli cauciuc a crescut considerabil. Si nu e de mirare, avand in vedere ca acestea ofera o serie de beneficii pe termen lung, ceea ce face ca investitia sa fie una extrem de avantajoasa.

Alegere pardoseli cauciuc

Aceste pardoseli cauciuc au devenit foarte populare in spatii precum salile de sport, de gimnastica, spitale, cladiri de birouri dar si in locuintele personale.

Desi poate parea ca pardoselile din cauciuc sunt costisitoare si dificil de intretinut, in realitate lucrurile stau cu totul altfel. De fapt, pardoselile cauciuc sunt usor de intretinut, iar daca stii la ce firma sa apelezi, poti avea preturi avantajoase pentru acestea.

In cele din urma sunt o investitie pe termen lung, astfel ca suma de bani pe care urmeaza sa o investesti in pardoseli cauciuc va merita cu siguranta datorita numeroaselor beneficii pe care acestea le aduc spatiilor in care sunt turnate.

Iata cateva dintre avantajele pe care alegerea de pardoseli cauciuc o aduce:

Durabilitate si rezistenta

Pardoselile din cauciuc sunt foarte rezistente, indiferent de traficul la care sunt supuse, fiind in acelasi timp si rezistente la apa, ceea ce inseamna ca umiditatea sau chiar o cantitate in exces de apa cauzata de inundatii nu le va afecta in niciun fel. Elasticitatea naturala a cauciucului face ca podelele sa fie rezistente si durabile. In plus, prezinta avantajul de a amortize impactul puternic, in caz de cadere, de aceea sunt si foarte populare in salile de gimnastica si spitale.

Sunt usor de intretinut

Contrar aparentelor, podelele din cauciuc sunt usor de intretinut. Pentru intretinerea acestora, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le cureti periodic, cel putin o data pe saptamana, la fel ca pe orice alta podea.

Nu este recomandat sa folosesti chimicale puternice, un detergent pentru podele este mai mult decat suficient si va curata in profunzime suprafata.

Nu aluneci pe ele

Pardoselile din cauciuc au o buna aderenta, astfel ca nu vei aluneca usor pe ele. Din acest motiv ele sunt tot mai des intalnite in spitale, centre comerciale si sali de sport.

Alte avantaje ale unor pardoseli cauciuc:

  • isi pastreaza dimensiunile initiale.
  • sunt rezistente la umiditate.
  • nu se deterioreaza, fiind rezistente la zgarieturi si pete.
  • au o culoare uniforma, tu avand posibilitatea de a opta pentru culoarea dorita, de la negru, la gri sau chiar rosu.

Numeroasele avantaje pe care aceste pardoseli din cauciuc le aduc, le face o alegere ideala pentru a fi turnate intr-o multime de spatii, atat publice, intens circulate, cat si private.

Daca iti doresti astfel de pardoseli intr-un anumit spatiu, nu uita sa angajezi o firma profesionista, care sa foloseasca cele mai bune materiale si cei mai buni specialisti pentru ca pardoseala sa aiba rezistenta in timp si nu aiba niciun fel de imperfectiune.

Deseori, se poate intampla ca pardoselile sa fie turnate de echipe neprofesioniste, iar rezultatul sa fie unul dezamagitor.

Tipul de pardoseala ales trebuie sa fie potrivit spatiului, existand pardoseli speciale pentru exterior, altele pentru interior.

Acestea trebuie sa fie rezistente la uzura, indiferent de locul in care sunt montate, sa aiba un aspect placut, capacitate de izolare fonica si termica, intretinere usoara, rezistenta la umiditate.

Intra aici si alege tipul de pardoseala dorit. Beneficiezi de serviciile unei echipe de profesionisti.

Date de contact:

Telefon: 0728 116 018

Email: office@milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!