Amenajare living: Cateva idei pentru decorarea sufrageriei

in Decoratiuni

Amenajarea livingului reprezinta o adevarata provocare, mai ales pentru cineva neexperimentat. Daca urmeaza sa-ti amenajezi livingul, insa nu ai idee ce sa faci pentru ca totul sa iasa perfect, iti recomandam sa tii cont de ideile de mai jos.

Decorarea sufrageriei

Sursa foto

Creeaza un spatiu pentru relaxare

Prima idee de pe lista noastra cu sugestii pentru amenajarea livingului este urmatoarea: imparte sufrageria in doua spatii - unul pentru relaxare si unul pentru munca. Intr-una dintre jumatatile livingului amenajeaza un spatiu de relaxare, in care se poate regasi un coltar, o masa rotunda, un pick-up, un mic bar si, daca iti mai ramane loc, un scaun de masaj. Merita sa-ti cumperi un fotoliu sau un scaun de masaj de masaj, deoarece un astfel de obiect este ideal daca vrei sa scapi de durerile de gat, umeri, spate, brate si picioare. De asemenea, un scaun sau un fotoliu de masaj reprezinta un instrument excelent daca iti doresti sa ai parte de relaxare la tine acasa, oricand doresti.

In ceea ce priveste spatiul destinat lucrului, o varianta foarte buna ar fi sa construiesti un "birou" din doua blaturi de lemn, pe care sa le asezi unul in continuarea celuilalt, intr-un colt din living. Cumpara-ti un scaun de birou, in care sa stai comod, si, eventual, un corp inalt de mobila, pentru depozitarea obiectelor necesare cand lucrezi.

Scapa de usa de intrare in living

Cea de-a doua recomandare pe care o avem pentru tine cand vine vorba de amenajarea livingului este sa renunti la usa de intrare in respectivul spatiu, mai ales daca sufrageria ta are are legatura directa cu principalul hol din locuinta. Prin eliminarea usii o sa creezi o continuitate vizuala intre hol si sufragerie. Decoreaza cu gust peretele din sufragerie care poate fi vazut din hol, astfel incat viitorii tai musafiri sa fie atrasi sa ajunga cat mai repede in living.

Lasa suficient loc de trecere

Cand iti amenajezi sufrageria, aranjeaza totul in asa fel incat sa lasi suficient loc de trecere in camera. De asemenea, este obligatoriu sa nu blochezi accesul din sufragerie catre o alta incapere. Recomandarea noastra ar fi sa asezi toate corpurile mari de mobilier in zonele laterale ale livingului si sa lasi gol spatiul din centrul sufrageriei.

Alege maximum trei culori

La amenajarea livingului ar trebui sa lucrezi doar cu cateva culori, pe care sa le folosesti pentru mobila, pereti si podele. Nu alege mai mult de trei nuante, deoarece livingul tau nu va arata deloc bine la finalul lucrarilor de amenajare. Inainte sa alegi nuantele pentru amenajarea livingului, arunca un ochi pe roata culorilor. Roata respectiva te va ajuta sa gasesti combinatiile de culori potrivite pentru amenajarea sufrageriei.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!