Toamna bogata in reduceri la ELVILA

in Decoratiuni

Atunci cand vine vorba despre redecorare, ne gandim la ansamblul de obiecte de mobilier si decoratiunile care vor impleti armonios stilul personal. Ne gandim la rezultatul final, la culorile vibrante si decoratiunile care vor evidentia si vor scoate din anonimat orice incapere.

Daca doresti sa-ti (re)decorezi casa cu mobila rezistenta si de calitate, dar nu beneficiezi de un buget generos, ELVILA iti ofera solutia.

Incepand cu 01.09.2018 esti asteptat sa iti alegi mobila dorita la preturi avantajoase. Vei gasi reduceri de pana la 50% la peste 500 de produse: canapele, coltare, seturi de canapele, mobilier living, biblioteci, mobila pentru dormitor, paturi tapitate, saltele, mobila pentru bucatarie, coltare de bucatarie si mobila office.

Poti opta pentru o canapea extensibila moderna, in culori vibrante sau un coltar elegant si confortabil.

Canapea extensibila stofa Coltar stofa si piele ecologica

Completeaza-ti livingul cu o biblioteca practica si functionala, dar si cu o masuta care sa permita o buna organizare a diferitelor articolelor personale: reviste, telecomenzi, carti, ochelari etc.

Mobila biblioteca Alexia Masuta Pandora

Pentru crearea unui spatiu placut, relaxant si odihnitor poti alege un dormitor cu design modern si functional, bine compartimentat, cu spatii generoase de depozitare.

Set mobila dormitor Kim Set mobila dormitor Sorana

Bucataria este locul in care iti petreci mult timp cu familia. Amenajeaza-ti un spatiu vesel, dinamic si util, optand pentru unul din ansamblurile destinate artei culinare.

Mobila bucatarie Coral Mobila bucatarie Petra

Pentru a te bucura de nopti cu adevarat odihnitoare, iti recomandam achizitionarea saltelelor Relaxa. La Elvila poti gasi salteaua potrivita stilului si confortului tau.

Saltea Dream Saltea Relaxa memory

In luna septembrie, poti achizitiona la un pret special produsul lunii "Set office birou si 2 etajere".

Este un ansamblu realizat in linii drepte, moderne, ce se poate incadra cu usurinta si in spatii mai mici.

Finisajul actual, in culoarea ciocolatei, creeaza un ambient de lucru cald si relaxant, necesar unei zone destinate creatiei.

Campania reducerilor de toamna poate fi descoperita atat online pe www.elvila.ro, cat si in showroom-urile din urmatoarele orase: Alexandria, Bacau, Beius, Bucuresti, Botosani, Brad, Brasov, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti. Oferta promo?ionala este valabila in limita stocului disponibil.

Sursa: Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!