Cum sa integrezi cu succes accesoriile textile in designul casei tale!

in Decoratiuni

Atunci cand vine vorba despre redecorare, ne gandim la ansamblul de obiecte de mobilier si decoratiunile care vor impleti armonios stilul personal. Ne gandim la rezultatul final, la culorile vibrante si decoratiunile care vor evidentia si vor scoate din anonimat orice incapere.

Textile pentru designul casei

Cum ar fi o casa fara perdele? Goala! Adevarul este ca perdelele au un rol estetic si functional extrem de important pentru orice interior. Perdelele sunt un fel de scut interior pentru casa noastra, ideal pentru o redecorare functionala cu stil. Mai exact, ne protejeaza de lumina soarelui, ascunde intimitatea interiorului si ne ajuta sa avem un somn odihnitor, departe de luminile nocturne.

Cu cateva perdele se poate crea ambientul de care ai nevoie, pot fi pata de culoare care defineste stilul camerei si casei tale, se pot asorta cu nuantele predominante din casa sau pot crea un contrast estetic placut. Aceste decoratiuni textile au un rol extrem de important in estetica camerei tale pentru ca, in fuctie de marime si culoare, acestea creeaza o iluzie optica de marire a camerei.

Daca alegi perdele in culori puternice de galben, acestea vor crea un aspect exotic in incaperea in care sunt amplasate, iar cele in nuante de verde iti vor transmite o stare de relaxare si liniste. Cele in nuante deschise dau un boost de lumina si deschidere incaperii in care sunt pozitionate.

Pentru redecorarea casei intr-un stil modern va recomandam perdele in nuante pastel de alb, crem, gri, rose sau puternice de rosu, albastru, verde, galben, confectionate din materiale delicate care vor contura cu mult bun gust interiorul casei.

Zona de dining are si ea nevoie de o reimprostare a aspectului? O fata de masa poate schimba radical aspectul bucatariei sau zonei de dining pentru ca reprezinta baza unei decoratii semnificative. Pentru un plus de eleganta, alege o fata de masa care sa aiba o nuanta contrastanta de vesela pe care o folosesti la cinele speciale.

Daca esti adepta/adeptul unei decorari excentrice, alege fete de masa in nuante puternice, apetisante sau modele decorate cu diferite imprimeuri captivante.

Fetele de masa sunt usor de integrat in interiorul unei bucatarii sau zona de dining, tot ce trebuie sa faci este sa alegi nuanta si stilul preferat. O masa care va fi frumos aranjata cand vei avea musafiri, va asigura o servire memorabila la fiecare masa pregatita.

Cand vine vorba de o redecorare completa a casei, nu trebuie sa uitam de propria zona de relaxare din casa noastra, baia. Pentru ca ne dorim sa avem tot confortul necesar atunci cand ne relaxam in apa fierbinte, trebuie sa avem la indemana unul sau mai multe prosoape de baie. Prosoape pufoase si extrem de absorbante pentru un rasfat delicat al pielii noastre. Datorita unui prosop de baie, experienta noastra relaxanta este dusa la un alt nivel. Indiferent de modele si culori, prosoapele de baie sunt accesorii must have in orice camera de baie. Acestea definesc stilul zonei de relaxare si sustin confortul zilnic.

Fie ca este vorba despre o redecorare planificata sau una spontana, elementele textile decorative reprezinta echilibrul armonios dintre stil si confort.

Alege perdele care se potrivesc stilului tau, fete de masa care incanta privirea si prosoape de baie care sa iti rasfete pielea la fiecare sesiune de relaxare.

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decat un magazin online. A evoluat intr-un concept. Dorinta de a duce traditia mai departe si de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai indepartate colturi ale lumii a dus la selectia unor produse de cea mai inalta calitate. Astazi, produsele SomProduct pot sa fie testate in showroomurile tematice "Lumea Somnului" din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Sursa: Somproduct

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!