5 idei de amenajari interioare cu caramida aparenta

in Decoratiuni

Amenajarea propriei locuinte este o misiune care, deseori, pare interminabila. Tot timpul vom gasi lucruri care necesita imbunatatite sau schimbate, dar, din pacate, bugetul poate reprezenta un impediment in transformarea unei case in "acasa". Exista insa si solutii foarte creative de a da refresh designului locuintei, fara a investi prea mult. Printre cele mai accesibile metode de a redecora se numara si amenajarea cu caramida aparenta.

Idei de amenajari interioare cu caramida aparenta

Avand in vedere diversitatea de culori si de texturi in care se regaseste caramida aparenta, aceasta se poate utiliza in diverse moduri, fiind usor de integrat in diverse spatii din locuinta. Cu o investitie minima in achizitionarea de caramida aparenta la pret avantajos, poti da o fata noua livingului, baii, bucatariei si chiar dormitorului. Iata care sunt ideile noastre de amenajari interioare cu caramida aparenta:

1. Bucatarie moderna

Bucataria, spatiul in care iau nastere cele mai indraznete fantezii culinare si care reuseste sa adune in jurul mesei toti membrii familiei are nevoie, din cand in cand, de o mica stilizare. Caramida aparenta este ideala pentru a scoate din banal o bucatarie obisnuita, conferind proportii unui design in linii simpliste. Acest tip de finisaj se potriveste pentru realizarea unei bucatarii minimaliste, cu accente moderne.

Bucatarie - amenajari interioare cu caramida aparenta

2. Living in stil industrial

Amenajarile in stil industrial reprezinta noua tendinta apreciata de designerii de decoratiuni. In principal, in designul interior conceput in stil industrial se mizeaza pe materiale specifice, printre care si caramizele. Astfel, peretii din caramida aparenta sunt de nelipsit dintr-un spatiu amenajat conform acestor principii. Livingul este camera cea mai potrivita pentru a fi decorata in stil industrial, folosind caramida aparenta pentru a imbraca unul dintre pereti, care va reprezenta focusul vizual al spatiului.

Living - amenajari interioare cu caramida aparenta

3. Baie tip SPA

Baia, micutul tau colt de relaxare, poate fi transformat intr-un mini centru SPA, doar folosind finisajele potrivite. Si de data aceasta caramida aparenta este o optiune demna de luat in calcul, fiind perfecta pentru a decora peretele baii sau pentru a placa diverse obiecte sanitare, cum ar fi chiuveta sau cada. Efectul? O baie linistitoare, foarte eleganta!

Baie - amenajari interioare cu caramida aparenta

4. Dormitor clasic cu influente moderne

Stilul contemporan este caracterizat de alegerea unor piese de mobilier din lemn masiv, care se impun prin dimensiuni, ornamentatii si culori intense, inchise. Este o alegere extraordinara daca iti doresti o camera de dormit cu design sofisticat, insa iti propunem sa pui in practica un artificiu de design foarte interesant: adaugarea unor influente moderne.

Dormitor - amenajari interioare cu caramida aparenta

5. Hol placat

Holul, o parte a casei care, de foarte multe ori, nu se bucura de foarte multa atentie in proiectele de amenajari, poate capata un design fascinant cu ajutorul caramidei aparente. Avand in vedere ca vorbim despre un spatiu pe care, inevitabil, toti cei ai casei dar si invitatii il traverseaza, estetica acestuia este extrem de importanta. Caramida aparenta pentru hol confera textura peretilor holului si le aduce chiar si un plus de farmec!

Hol - amenajari interioare cu caramida aparenta

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!