Vindem-ieftin.ro garantia ca suntem o firma de incredere!

in Recomandari

In "secolul vitezei" si al tehnologiei moderne, achizitiile online au acaparat rutina cumparaturilor si au devenit o actiune pe cat de obisnuita pe atat de utila. Sceptici la inceput, noi clientii, am ajuns la concluzia ca shopping-ul online faciliteaza de departe achizitionarea de produse mult dorite. Rapid, ieftin si cu o diversitate impresionanta de produse, online-ul nu are cum sa esueze in satisfacerea cerintelor cumparatorilor.

Materiale constructii on-line

Dar sa fim sinceri! De cate ori nu ne-au fost inselate astepatarile? O culoare in neconcordanta cu ce am comandat, o dimensiune gresita, un produs total diferit de cel dorit, un raport calitate-pret nejustificat...

Cu Vindem-ieftin.ro aceste inconveniente sunt de domeniul trecutului!

Concept unic pe piata romaneasca, site-ul nostru, broker online de materiale de constructii, a fost creat special pentru a oferi solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

In putine cuvinte si mai multe fapte, va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale! De ce sa nu evitam fuga de la un depozit la altul in cautarea celui mai bun raport calitate-pret?

Poate aceasta informatie v-ar putea face sa va ganditi ca ieftin reprezinta intotdeauna o calitate indoielnica insa la noi orice produs este insotit de certificat de garantie iar parteneriatele cu cei mai importanti producatori de materiale atesta superioritatea din punct de vedere al calitatii produselor. Printre colaboratori se numara: Weber, Fereastra ADF, Viking, Bilka, Blachotrapez, Isover, Ceresit, Rigips, Semmelrock, Sendone, Egger, Fakro. Colaborand direct cu producatori de renume, clientilor li se ofera garantia ca platesc doar achizitia mult dorita fara alte cheltuieli suplimentare cum ar fi:

  • cheltuieli de depozitare marfa
  • manipularea din depozite
  • pierderi
  • transport

Putem sa practicam un adaos doar de intermediere cuprins intre 1-10%, deoarece noi nu avem stocuri, ci livram marfa direct de la producator.

Materiale constructii on-line

Celor ce poate au gandit ca site-ul nu se adreseaza lor, cumparatorilor simpli, de rand, le spunem ca in mare tocmai lor se adreseaza!! Clientii de rand reprezinta 40% din publicul tinta, 35% fiind firme in dezvoltare, 15% revanzatori, 5% constructori si 5% arhitecti.

Pentru a va convinge de acest lucru Vindem-ieftin.ro are rubrica "recenzii video" unde clientii ce au beneficiat de serviciile noastre au dorit sa impartaseasca cu noi si cu potentiali clienti experienta "Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro". Dorim ca prin aceste recenzii sa oferim garantia ca suntem o firma de incredere, ca punem in prim-plan nevoile clientilor. Ne asumam responsabilitatea ca ai nostri clienti sa beneficieze de o livrare perfecta si rapida. Adepti la randul nostru ai cumparaturilor on-line, speram ca prin aceste recenzii sa oferim transparenta completa si sa ajutam publicul tinta sa "cunoasca" produsul si calitatea serviciilor Vindem-ieftin.ro.

Prin aceste feedback-uri pozitive clientii ne ajuta sa ne demonstram seriozitatea, corectiutudinea si profesionalismul.

Sursa: vindem-ieftin.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!