Magazinul Piastrelle Casa vine cu o gama noua de placi ceramice si finisaje de calitate

in Recomandari

Piastrelle, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori din Romania de materiale pentru finisaje in constructii si amenajari interioare, promoveaza o gama variata de produse de inalta calitate prin intermediul placilor ceramice. Online, pe Piastrelleshop.ro gasesti modele cu un design unic de gresie si faianta de la cei mai mari producatori ai lumii, din Italia, Spania ori Polonia.

Placi ceramic si finisaje Piastrelle

Sursa foto

De asemenea, Piastrelleshop.ro este un portal de informatii utile in domeniul amenajarilor interioare, care pune la dispozitia consumatorilor o gama variata de produse, printre care, obiecte sanitare ceramice, baterii pentru baie si bucatarie, placi ceramice, mozaic decorativ, dar si piese de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.

Cu o experienta in domeniu de aproape 20 de ani, Piastrelle isi intampina intotdeauna clientii cu tehnologii de ultima generatie si inovatii in materie de design. Pentru ca s-a instalat deja sezonul cald si este momentul ideal pentru schimbarile din locuinta, gama variata de placi ceramice de la Piastrelle Shop iti poate imbunatati aspectul locuintei datorita finisajelor mate, lucioase, dar si imprimeurilor elegante, in culori delicate si a formelor geometrice multiple.

Mozaicul sau arta prin care piesele mici si colorate din sticla se asambleaza pentru a acoperi peretii oricarei incaperi este considerat o arta decorativa care face parte din designul interior, ca si un simbol cultural si spiritual. Pentru un efect garantat usor de obtinut, mozaicul este vedeta sezonul. Poate fi folosit in orice incapere, dar si in exteriorul casei si poate tine pasul cu orice schimbari in materie de design.

Piastrelle aduce un plus de valoare in categoria produselor de finisaj prin intermediul magazinului Piastrelle Casa din strada Nicolae Caramfil nr.22, Bucuresti, locul in care gasesti piese de mobilier pentru baie, bucatarie, dormitor, living sau spatii complementare si spatii publice, dar si decoratiuni pentru birou, zona de living, dining ori dormitor. Finisajele vin din partea unor producatori si designeri italieni de renume, specialisti in amenajarile si designul interior.

Pentru o amenjare optima si pentru maximizarea fiecarui spatiu din locuinta, Piastrelle ofera si posibilitatea de a prezenta sugestii de amenajare prin intermediul unor simulari in format 3D, astfel incat, proprietarii sa vizualizeze cat mai aproape de realitate produsele care urmeaza sa fie asezate in locuinta.

Din punct de vedere a produselor ceramice sunt disponibile placi de gresie cu efect marmorat, dar si gresie care seamana izbitor cu aspectul parchetului, finisaje mate, lucioase, antiderapante sau poroase. Culorile sunt variate, existand cate o culoare care sa se integreze perfect cu orice stil de amenajare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!