Cum sa oferi un aer rustic casei tale

in Decoratiuni

Iti amintesti cu nostalgie zilele din vacanta de vara in care fugeai la bunici si te jucai toata ziua in soare. Seara intrai in casa plin de praf si pamant, insa nu-ti pasa. Tu te distrai oricum. Toate aceste amintiri frumoase sunt legate de casa bunicilor, acel loc primitor si simplu in care ti-ai petrecut verile. Iar acum ca ai casa ta, vrei sa o faci sa arate la fel. Vrei sa-i oferi acel aer rustic de care iti e atat de dor. Inainte sa te apuci de renovari sau de constructii, iti recomandam sa ceri ajutorul unei firme profesioniste de proiectare case.

Casa cu aer rustic

Sursa foto

Pat sau canapea pe paleti

Paletii sunt cei mai buni prieteni ai iubitorilor de rustic. Foloseste-i pentru a sustine o saltea de pat sau una de canapea. Ii poti picta, modifica si aranja asa cum vrei si vin si cu spatiu de depozitare inclus. Alege niste lenjerii de pat colorate, din petice si cateva perne decorative pentru a completa imaginea de ansamblu.

Sapun la borcan

Cat despre baie, iti recomandam sa folosesti un borcan masiv, caruia sa-i atasezi un dozator de sapun. De fapt, borcanele sunt atat de practice si frumoase incat nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui iubitor de rustic. In plus, le mai poti folosi si in bucatarie pentru a depozita condimente, tacamuri sau servete.

Cosulete pentru depozitare

Daca ai nevoie de cateva locuri in care sa-ti depozitezi micile comori din baie si bucatarie, alege cateva cosulete din rachita. Inlocuieste vechile cutii fade si plictisitoare cu cosulete si ai adaugat imediat o nota rustica oricarei incaperi.

Tabla inramata

Nu, nu ne referim la tabla de metal ci la tabla de pe peretele unei clase. Nu iti trebuie una prea mare, ci suficient de inalta incat sa lasi mici notite pentru cei dragi pe ea. E un accent rustic in sine dar o poti infrumuseta si mai mult cu ajutorul unei rame de lemn.

Tablie din lemn

Poti cumpara o tablie de pat sau o poti face chiar tu, daca ai putin timp la dispozitie. Ai nevoie de o bucata destul de mare din lemn, vopsea si lac. Uzeaza putin lemnul cu ajutorul unui smirghel, vopseste-l intr-o culoare simpla si apoi aplica un strat de lac. Cat despre lampi, poti agata doua felinare vintage la fiecare capat al tabliei.

Suport de lumanari hand-made

Lumanarile parfumate nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Te ajuta sa te relaxezi si sa uiti de stresul cotidian cu parfumul lor delicat. Ei bine, poti adauga accente rustice si la banalele lumanari parfumate. Ia cateva paharele pe care nu le mai folosesti si lipeste mici cracute de jur imprejur.

Masuta de cafea

Piesa centrala a sufrageriei tale nu trebuie nici ea ignorata. Poti cumpara o masuta din lemn deja construita sau iti poti face una chiar tu din bucati de lemn de mai multe culori. Cu cat lemnul este mai vechi, cu atat mai rustic va arata masuta ta. Nu uita sa o acoperi si cu cateva straturi de lac pentru a fi sigur ca rezista mai bine in timp.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!