3 beneficii de care te bucuri cand alegi mobila la comanda

in Decoratiuni

Fiecare casa are caracteristici diferite, in functie de care se aleg si se pozitioneaza si piesele de mobilier. De fapt, acesta este si motivul pentru care "acasa" are un alt inteles pentru fiecare dintre noi.

Pentru ca suntem siguri ca si pe tine te preocupa amenajarea locuintei tale intr-un mod diferit, te provocam sa dai frau liber creativitatii si sa iti transformi spatiul din casa intr-un loc original si unic. Cum poti face acest lucru? Simplu: folosind mobila pe comanda!

Avantaje mobila la comanda

Sursa foto

Mobilierul personalizat se pliaza pe necesitatile si dorintele tale

Acesta este, probabil, principalul beneficiu al mobilierului pe comanda. Proiectarea sa este realizata de la zero, in functie de specificiatiile si cerintele tale, astfel incat nu exista niciun risc ca rezultatul final sa nu fie pe gustul tau. De asemenea, alegand alternativa de a face mobila personalizata, nu vei avea surprize legate de incadrarea necorespunzatoare a pieselor in spatiul casei tale, tocmai pentru ca acestea vor fi realizate exact pe dimensiunile potrivite. De cealalta parte a barierei, mobilierul prefabricat constrage paleta de optiuni din cauza formelor si dimensiunilor standard, ceea ce poate reprezenta un real inconvenient, mai ales atunci cand cauti mobilier pentru o camera mai putin generoasa din punct de vedere al spatiului. Prin urmare, alegand mobila pe comanda vei putea obtine piese de mobilier create pe baza unor masuratori exacte, ceea ce inseamna ca mobilierul se va integra perfect in casa ta.

Alegerea mobilei pe comanda prezinta flexibilitate si durabilitate

Mobila pe comanda reprezinta o solutie de amenajare foarte rentabila, deoarece este proiectata sa reziste un timp indelungat. Crezi sau nu, majoritatea magazinelor de nisa ofera produse mai slab calitative decat mobila realizata special, pe comanda. Probabil ca te-ai confruntat si tu cu situatii in care ai azhitionat piese de mobilier standard, care nu ti-au oferit beneficii pe termen lung. Totodata, atunci cand vorbim despre proiectarea de mobila pe comanda de calitate, putem vorbi despre un grad ridicat de flexibilitate, referindu-ne aici de fapt la multiplele posibilitati de utilizare a unei piese de mobila realizata astfel. Acest beneficiu nu poate fi, insa, atribuit mobilierului prefabricat, deoarece el este conceput pentru a servi unor nevoi standard.

Alegand mobila pe comanda, posibilitatile de design si functionalitate devin nelimitate.

Solutia mobilierului pe comanda control asupra pretului

In ciuda faptului ca mobila pe comanda este considerata o alegere costisitoare, adevarul este ca, de fapt, in calitate de cumparator, detii controlul complet asupra pretului. Tu ai libertatea de a alege intervalul de pret, in functie de bugetul pe care doresti sa il aloci in aceasta directie. Acesta reprezinta o mare facilitate, deoarece poti discuta dinainte cu designerul care se va ocupa de proiect pentru a stabili o suma limita in care acesta sa se incadreze.

In plus, investitia este profitabila pentru ca iti ofera sansa de a-ti folosi imaginatia si de a include propriile tale idei in confectionarea mobilei care iti va decora casa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!