ComplexSlava.ro - Posibilitati nelimitate cu piese de mobila clasica pentru locuinta ta

in Recomandari

Piesele de mobilier fabricate in conformitate cu ultimele tendinte moderne, dar inspirate din cultura clasica a elementelor de mobila clasica sunt recunoscute in prezent de numerosi beneficiari care apeleaza la profesionisti din mediul online care reusesc sa le satisfaca cerintele, in cel mai mic detaliu. Numeroase modele de mobila clasica confera locuintei personale o atmosfera memorabila, prin prisma produselor din aceasta gama menite sa sporeasca gradul de confort si frumusete.

Mobila clasica

Specialistii magazinului online ComplexSlava.ro iti asigura servicii profesionale pentru o gama foarte variata de produse din categoria mobila clasica.

Elementele vintage pentru piesele de mobilier asigura originalitatea specifica spatiilor personale, dar si un ambient menit sa aduca si mai mult confort si relaxare pentru imbunatatirea calitatii vietii.

vSpecialistii magazinului online ComplexSlava.ro iti dezvaluie principalele atribute, ca si directie principala, pentru ca tu sa iti creezi propriul mobilier cu elemente clasice.

Rezistenta materialelor utilizate la fabricarea mobilierului este recunoscuta de numerosi clienti satisfacuti de investitia realizata, in colaborare cu Complex Slava.

ComplexSlava.ro - Principalele piese de mobilier, specifice personalitatii tale, disponibile la preturi avantajoase

O masa in stil clasic este cea mai buna alegere pentru decorarea casei in stil vitange, precum si alegerea unor scaune din aceeasi categorie.

Scaunele au o lunga istorie in arta designului, iar cele in stil clasic trebuie sa pastreze un design simplu, in nuante calde de lemn si cu simboluri mici amplasate pe spatare sau picioarele acestora.

Un alt detaliu care nu trebuie ignorat este locul in care acestea vor fi amplasate. De exemplu, daca scaunele vor fi asezate in bucatarie, atunci designul clasic va fi unul total diferit de al celor pe care le vei folosi in camera de zi sau dormitor.

Paturile realizate in stil clasic iti confera posibilitatea sa te simti ca si cum ai fi zilnic intr-o vacanta si ai locui intr-un hotel important, din perioada interbelica.

Alege un pat din lemn si decoreaza intreaga camera in acelasi stil retro. Opteaza pentru o oglinda clasica, o masuta de cafea si perne in aceeasi nota pentru a crea dormitorul visurilor tale.

Elementele de mobilier din gama mobilei clasice sunt foarte usor de intretinut si reusesc sa iti asigure o ambianta foarte placuta in care sa te redescoperi in confortul propriei locuinte.

Acceseaza magazinul online: https://www.complexslava.ro si vizulizeaza portofoliul firmei cu cele mai frumoase piese clasice de mobilier.

Acestea sunt fabricate si construite astfel incat sa iti asigure o atmosfera vintage sau retro, dar cu accente moderne, in conformitate cu tendintele actuale din domeniul designului de interior.

Specialistii firmei Complex Slava reusesc sa onoreze orice comanda, intr-un timp prestabilit de comun acord, astfel incat rezultatele finale sa fie remarcate ca o investitie, cu efecte benefice pe termen lung.

Date de contact

Pentru a beneficia de servicii gratuite de consultanta specifica proiectelor tale, apeleaza la numarul de telefon: 0742 032 208

Sau trimite un e-mail la adresa: contact@slava.ro

Pentru a vizita showroom-ul fizic al magazinului online, adresa este localizata in orasul Pitesti: Strada Calea Campulung, Nr. 1D

Sursa: complexslava.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!