O casa la munte cu interioare calde si luminoase - galerie foto

de Nic Gavra in Recomandari

Cand vrem sa petrecem cateva zile reusite la munte ne dorim aer curat cu miros de brad, zapada (daca este iarna) si, nu in ultimul rand, o casa situata intr-un cadru pitoresc. Sugarbowl Residence, proiectata de catre John Maniscalco Arhitecture si situata intr-un sat de munte din California, pare a se potrivi destul de bine acestor cerinte.

Casa la munte Casa la munte Casa la munte

Casa a fost construita pe doua niveluri, dormitoarele fiind localizate la parter. Parterul se sprijina pe un soclu de beton, inaltimea acestuia protejand fatada imbracata in lemn de cedru de stratul de zapada. De asemenea forma acoperisului, intr-o singura apa, inclinata inspre partea din spate a casei, protejeaza locatarii de alunecarea zapezii.

Camera copiilor recreeaza atmosfera de tabara cu ajutorul unor paturi suprapuse. Aceasta solutie este insa si foarte utila pentru a economisi spatiul.

Casa la munte

Pat etajat SANDRA Nuc, lemn masiv

Pat etajat pentru copii, lemn

Click pentru detalii si pret!

Casa la munte Casa la munte

Zona de zi, situata la etaj, este scaldata in lumina, peretele vitrat asigurand o perspectiva deosebita. Probabil in timpul verii, umbrirea ferestrelor isi arata cu adevarat utilitatea.

Casa la munte Casa la munte

La interior prezenta masiva a lemnului da culoare si caldura amenajarilor moderne, si totodata senzatia de rustic, atat de potrivita unei case de la munte.

Casa la munte Casa la munte

Foto: Matthew Millman

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!