Helinick.ro - De ce sa folosesti sisteme de control acces integrate?

in Recomandari

Faptul ca incui usa la finalul programului nu mai e de ajuns pentru securitatea companiei tale. E responsabilitatea ta sa asiguri siguranta angajatilor, cladirii, documentelor si clientilor. Rolul de manager sau proprietar o impune. Poate consideri supravegherea video ca parte singulara a securitatii. Dar, totusi, monitorizarea video nu a evoluat atat de mult si atat de repede precum tehnologia. Proprietatea ta poate fi expusa mai multor riscuri daca nu instalezi sisteme de control acces in infrastructura cladirii.

Sisteme control acces

Sunt unele dintre cele mai sigure si eficiente metode de a proteja obiectivul dorit pentru ca restrictioneaza, pur si simplu, accesul persoanelor sau autovehiculelor.

Te gandesti la achizionarea unor sisteme integrate de acces pentru business-ul tau dar nu stii de unde sa incepi?

Iata cateva informatii pentru inceput. Ele sunt alcatuite din 3 componente de baza:

- Dispozitive de sisteme de control acces

Usi de control acces prevazute cu incuietori electrice sau electromagnetice, bariere, turnicheti seminaltime sau verticali, sunt primele bariere fizice pe calea de acces. Rolul lor este sa blocheze, restrictioneze sau filtreze accesul. Permit diferite grade de securitate si protectie si se adapteaza diverselor spatii in care sunt instalate.

Pentru restrictionarea accesului autovehiculelor foloseste barierele auto care delimiteaza proprietatea privata.

- Echipamente de control acces

Centrale, controller-e, cititoare independente sau inteligente care permit identificarea persoanelor pe baza de carduri sau contacte magnetice autorizate. Obtii astfel un control riguros al zonei de importanta prin autentificarea si identificarea persoanelor care o acceseaza.

- Software integrant

Vizualizarea in timp real a tuturor datelor obtinute prin dispozitivele si echipamentele de sisteme control acces nu a fost nicicand mai usoara.

Software-ul furnizat si implementat de Helinick iti ofera informatii complete despre autorizarea persoanelor in anumite zone si la anumite intervale orare, dar si vizualizarea starii usilor si comanda online a acestora.

Practic, in functie de nevoile companiei tale, iti poti seta functionalitatile care sunt cele mai relevante, cu posibiltatea exportului de date in rapoarte detaliate.

Componenta esentiala a oricarui sistem de securitate performant, atat nivel fizic (hardware), cat si la nivel logic (software), sistemele de control acces te ajuta sa aplici corect si eficient politicile de securitate pentru obiectivele protejate.

Mai mult, ai posibilitatea sa monitorizezi constant activitatea utilizatorilor dar si a componenetelor (dispozitive si echipamente) care stau la baza sistemului.

Interconecteaza sisteme de control acces de la Helinick la sistemele deja existente (sisteme de alarma sau supraveghere video) si asigura un un sistem integrat de securitate al cladirii tale.

Specialistii Helinick iti stau la dispozitie pentru solutii customizate care sa te sprijine. Nu doar furnizam si instalam sistemele de control acces ci oferim intretinerea acestora si consultanta pentru functionarea lor optima.

Date de contact

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, acceseaza platforma online www.helinick.ro si descopera lumea fascinanta a obiectelor si echipamentelor electronice dedicate securitatii si sigurantei.

Specialistii Helinick iti stau la dispozitie la orice ora la urmatoarele date de contact:

  • Telefon: 021 404 44 44
  • Adresa de e-mail: office@helinick.ro

Sursa: helinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!