Simplifica-ti viata cu automatizarea portii si usii de garaj

in Recomandari

Ajungi acasa dupa o zi grea. Afara ploua torential si tu ai uitat umbrela la birou. Ce faci? Cobori din masina sa deschizi poarta si usa de garaj sau suni pe cineva sa vina din casa cu o umbrela?

Automatizare porti acces

Foto: Copyright ©Somfy SAS Arnaud Childéric

De multe ori, suntem pusi in fata unor situatii pe care le consideram normale, desi ele creeaza disconfort. Din obisnuinta, in situatia de mai sus, probabil ai fi acceptat sa cobori din masina ca sa deschizi portile, pe ploaie. Aceasta lipsa de confort se poate opri insa aici.

Folosind un sistem de automatizari porti, viata ta va deveni mai usoara. In plus, daca utilizezi si o motorizare pentru usa de garaj, nu vei resimti absolut niciun disconfort pe parcursul parcarii masinii in siguranta, in garaj.

De ce sa dotezi locuinta ta cu automatizari pentru porti?

Inca din etapa de achizitie a unei locuinte, poarta a fost unul din cele mai importante componente ale ei. Este singura cale de acces in curte si trebuie sa functioneze fara probleme. Trebuie sa fie rezistenta la vant si vreme aspra, sa nu fie trantita atunci cand o inchizi manual si sa asigure o cale usoara de acces din strada, cand vii cu masina acasa.

O poarta automatizata cu ajutorul unui motor si controlata din telecomanda sau de pe smartphone iti va face viata mult mai usoara. Vei economisi timp de fiecare data cand o folosesti, nefiind nevoie sa cobori din masina.

Poarta se va deschide automat la actionarea butonului telecomenzii si, dupa ce ai intrat in curte, se va inchide in urma ta fara sa fie nevoie sa depui efort.

Indiferent daca detii o poarta culisanta sau batanta, ea poate fi automatizata folosind solutiile de motorizare Somfy.

Insa, daca doresti sa iti extinzi confortul de fiecare data cand vii sau cand pleci cu masina, este momentul sa te gandesti si la usa ta de garaj.

Avantajele unei usi de garaj motorizate

Automatizare usi garaj

Foto: Copyright ©Somfy SAS Arnaud Childéric

Probabil ai vazut in prezentari sau chiar la vecini de pe strada ta, garaje cu usi motorizate. Un sistem de automatizari usi de garaj necesita o singura investitie initiala care se va amortiza in timp.

Datorita unei usi de garaj motorizate, confortul tau de a trece cu masina de poarta motorizata se extinde pana in garaj. Folosind aceeasi telecomanda, poti actiona poarta de acces si usa de garaj in acelasi timp.

Motoarele Somfy pentru usi de garaj vin cu garantie de pana la 5 ani. Ele sunt testate sa functioneze pana la 90.000 de deschideri si inchideri fara sa fie nevoie de interventia unui instalator.

In cazul in care usa ta de garaj este pozitionata direct la strada, motorizarea va ingreuna orice tentativa de fortare din exterior. In plus, poti monta un sistem anti-efractie dotat cu sirena de alarma.

O usa de garaj automatizata nu are nevoie de mentenanta. Tot ce ai nevoie este un motor conectat la cea mai apropiata sursa de alimentare electrica, dotat si cu un acumulator de rezerva care se activeaza in cazul unei pene de curent.

Atat poarta cat si usa de garaj pot fi dotate cu fotocelule si o functie de siguranta care le opreste in cazul detectiei de obstacole. Astfel, vei evita accidentele si usa nu se va inchide daca ai oprit masina in raza ei de actiune.

Chiar daca detii o usa de garaj cu deschidere laterala, batanta, tip rulou sau prin ridicare pe tavan, exista cate un motor Somfy compatibil cu usa ta.

Siguranta este la tine acasa

Acestea sunt motivele pentru care din ce in ce mai multi romani aleg sa isi doteze portile si usile de garaj cu sisteme de motorizare.

La toate aceste motive se adauga siguranta sporita, atat pentru persoanele sau obiectele din raza de actiune a portii sau usii, cat si pentru intregul mecanism. Motoarele Somfy sunt rezistente si testate sa functioneze in conditii de vreme nefavorabila precum si la temperaturi extreme.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii inteligente pentru confortul tau, contacteaza un partener Somfy Romania si alege motorizarea de care ai nevoie.

Sursa: somfy.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!