Idei pentru amenajarea balconului - Galerie foto

in Recomandari

Chiar daca de obicei balconul nu este foarte spatios, tinand cont de cateva principii de amenajare poti crea un spatiu aerisit si plin de farmec, in care sa-ti faca placere sa petreci momente de tihna si relaxare.

 

 

Sufragerie moderna de pe balcon
Designer: I.O. Metro

 

Gandeste-te la confort

 

Este important ca balconul sa raspunda nevoilor tale: in primul rand, probabil ca ai nevoie de o masa si cateva scaune, daca vrei sa iei masa sau sa lucrezi in balcon. Poti adauga o gramada de elemente care sa transforme spatiul, de exemplu perne colorate sau un tip de mobila care sa sustina conceptul de amenajare ales.

 

Amenajarea balconului

 

Mica gradina pe balcon
Foto: Jeffrey Erb Landscape

 

Incearca placari curajoase

 

Daca vrei sa creezi un spatiu special, incearca sa il gandesti de la zero: cum ar arata cu pardoseala placata cu ardezie neagra? Sau cu un intreg perete de terazzo? Sau cu un perete de mozaic de piatra naturala, care sa adauge o eleganta fina? Poti lucra chiar cu ardezie flexibila, un material extrem de usor si subtire.
Intra pe www.piatraonline.ro daca vrei mai multe idei de piatra naturala cu care sa amenajezi balconul!
Decorarea balconului cu piatra

 

Adauga o mica gradina verticala

 

Cateva ghivece de flori sau de plante aromatice pot schimba intreaga atmosfera din balcon. Daca spatiul nu iti permite, e recomandat sa desfasori aceasta gradina pe vertical, de exemplu o parte a peretelui pe care sa montezi ghivece de jos pana sus: vei avea si un aer fresh, dat de mica gradina, si nici nu vei aglomera balconul.

 

Gradina sanctuar de relaxare
Designer: Siol

 

Culorile puternice

 

Aparent, cu cat mai mic spatiul, cu atat mai vii trebuie sa fie culorile: astfel, spatiul nu va fi tern ci plin de elemente care atrag atentia.

 

Un balcon plin de culoare

 

Lumina

 

Aici ai mai multe variante interesante: fie alegi o instalatie de exterior, fie mici felinare care sa lumineze subtil balconul.

 

Seara relaxanta intr-un balcon modern
Arhitect: Bruns Architecture

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!