Cum sa aduci natura in casa folosind rame decorative Vimar

in Recomandari

Daca ai o casa care iti permite sa te bucuri de linistea naturii, poti transforma resedinta intr-un loc care nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Un decor care sa reflecte cu adevarat personalitatea ta, cu mobilier, lampi, tesaturi si materiale speciale folosite pentru a intregi spatiul in care te vei simti bine singur sau alaturi de cei dragi.

Rame decorative Vimar

La recomandarea electricianului, poti alege aparataj modular Vimar, un sistem de automatizare By-me, pentru administrarea casei tale, in gestionarea integrata si inteligenta a tuturor dispozitivelor instalate. In acest mediu se demonstreaza posibilitatile uimitoare oferite de o tehnologie care este capabila sa combine simplitatea si inovatia pentru a imbunatati calitatea vietii.

Ramele decorative Vimar din seria Eikon Evo au capacitatea de a transforma spatiile intr-o experienta unica, placuta si usoara.

Langa usa de la intrare, poti avea un ecran elegant Full Flat cu afisaj pe o rama de cristal colorat cu negru, care permite monitorizarea 360 a intregii locuinte. Prin tehnologia intrerupatoarelor touch, se permite controlul iluminarii pentru fiecare camera, precum si pentru frumoasa gradina exterioara sau stabilirea temperaturii dorite pentru fiecare zona, activarea sprinklerelor externe, alegerea muzicii pentru fiecare zona sau apelarea scenariilor presetate. Dupa cum poti vedea, exista atat de multe posibilitati oferite de tehnologia produselor Vimar si nu se opreste aici. Fiecare proiect este unic si este configurat dupa necesitatile tale.

Rame decorative Vimar

Atat bucataria, cat si alte camere pot sa aiba ecrane tactile multimedia, diferentiate in functie de culoare; cea din bucatarie sa fie incadrata de o rama decorativa de cristal de culoare alba, iar cea din zona de dormit sa fie in varianta neagra.

Datorita interfetei web prin LAN, intreaga familie poate profita de serviciile de internet, cum ar fi radio, prognoze meteo si stiri publicate pe internet. De asemenea, integrarea cu serverul web permite dispozitivului sa controlezi intregul sistem de automatizare By-me prin intermediul paginilor simple de meniuri de supraveghere. Totul poate fi controlat dintr-un singur punct, chiar si de la distanta, prin internet, inclusiv diferitele zone ale casei si scenariile presetate, controlul aparatajului electric de automatizare, setarea intensitatilor de iluminare si ajustarea temperaturii.

Pe langa evolutia tehnologica, ramele Eikon Evo sunt un tribut adus frumusetii formelor. Datorita bogatiei materialelor sale si a finisajelor pretioase, ramele au un farmec ca nicio alta alternativa.

Rame decorative Vimar

Frumoasa, rafinata si exclusiva, gama de prize si intrerupatoare din seria Vimar se integreza fara probleme cu fiecare mediu. In bucatarie si in zona de locuit, intrerupatoarele Vimar si comenzile de automatizare pot fi alese prin includerea nucului care, datorita calitatilor naturale unice, radiaza vitalitatea si transmite un sentiment de pace si caldura. Pentru baie, poti alege intre doua variante: rame ornament de ardezie naturala care se combina bine cu marmura intunecata, datorita aspectului puternic si rame de cristal, intr-o culoare maro opal, perfecta in lumina naturala care patrunde in incapere.

In dormitor, ecranele tactile pot fi instalate deasupra noptierelor, astfel incat iluminarea, temperatura, sunetul si controlul obloanelor sa poata fi gestionate in timp ce te asezi confortabil, fara a trebui sa te mai dai jos din pat. Permite administrarea centralizata a sistemului, ceea ce face ca toate spatiile sa fie extrem de usor de controlat.

Produsele Vimar se gasesc pe site-ul www.eMenatwork.ro, iar expertii eMenatwork iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare despre prize si intrerupatoare Vimar, precum si sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Sursa: emenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare Case lemn

Scaune birou, scaune bar

Articole recomandate

Produse din magazin

Galerie de imagini

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!