Storcator de fructe de la Bricomix - Ce nu stiati despre sucurile naturale?

in Recomandari

Consumul de fructe, legume si sucuri proaspete este esential pentru o viata sanatoasa si trebuie sa devina un obicei. Desi este mai usor sa achizitionam si consumam sucurile comercializate pe rafturile magazinelor, un storcator de fructe este o alegere mult mai inteleapta.

Storcator fructe

Bricomix.ro va ajuta sa transformati fructele dumneavoastra preferate in suc 100% natural, ce poate fi consumat in orice moment al zilei, atat de copii, cat si de catre adulti sau batrani.

Informatii utile despre sucurile naturale

Conform nutritionistilor, sucurile naturale sunt cele care trebuie consumate periodic pentru un stil de viata sanatos si o dieta cat mai echilibrata.

Chiar daca toata lumea stie ca este nevoie de un storcator de fructe pentru a obtine o bautura fresh, plina de vitamine si nutrienti esentiali vietii, exista o multime de alte curiozitati despre proprietatille acestora, precum si modul de preparare, dupa cum veti descoperi in continuare.

Asadar, ce inseamna, de fapt, sucul 100% natural?

Desi multe produse din comert poarta eticheta de suc natural 100%, adevaratul suc este acea bautura obtinuta din frcute, legume, verdeturi si diverse combinatii dintre acestea cu ajutorul unui storcator, fara sa contina aditivi, arome, coloranti sau conservanti.

Altfel spus, sucul din fructe este extras prin indepartarea fibrelor, procedeu ce faciliteaza obsorbtia nutrientilor de catre organism.

Ce greseli se pot face in timpul prepararii unui suc natural? De obicei, consumatorii de suc natural fie aleg retete prea simple, fie aleg un stocator de fructe nu foarte performant, care nu reuseste sa valorifice toata pulpa fructelor.

In ceea ce priveste consumul in sine, o mare greseala este depasirea dozei de suc natural recomandate de catre specialisti, ceea ce poate duce la castigarea unor kilograme in plus din cauza continutului ridicat de fructoza.

Suc natural sau suc artificial?

In cat timp expira sucul natural? In general, sucurile proaspete trebuie consumate imediat dupa ce au fost preparate. De asemenea, termenul de valabilitate al acestora este legat si de aparatul folosit pentru obtinerea bauturii.

Altfel spus, sucurile obtinute cu ajutorul unui storcator prin presare la rece pot fi pastrate la frigider pana la 2 zile, fara sa-si piarda din proprietati.

In schimb, bauturile din comert cu termen de valabilitate foarte mare sunt pline de conservanti si E-uri care prelungesc valabilitatea acestora.

Daca ne uitam cu atentie pe etichetele sucurilor din comert, putem observa ca acestea contin doar 20%-50% ingrediente obtinute din fructe, restul bauturii fiind obtinute cu zahar, compusi artificiali si numeroase alte chimicale daunatoare sanatatii.

Consumul acestor produse poate provca dezechilibre serioare in organism, motiv pentru care este mai bine sa achizitionati un aparat profesional.

Bricomix.ro - Comenzi online de storcatoare fructe

Prin urmare, daca v-am convins cat de important este sa va asumati responsbailitatea bauturilor pe care le consumati, nu mai stati pe ganduri si achizitionati un storcator profesional de la Bricomix.

Aici gasiti o multime de producatori renumiti, dar si preturi avantajoase si reduceri pe care nu trebuie sa le ratati.

Accesati www.bricomix.ro si alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine!

Date contact

Telefon: 0732 610 473

Email: office@bricomix.ro

Sursa: bricomix.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!