IgienaServ.ro - Specialistii angajati in siguranta si sanatatea ta iti recomanda servicii profesionale de curatare hota

in Recomandari

In functie de tipul de hota pe care il aveti, precum si de intensitatea cu care este folosita, o data la un anumit timp este nevoie fie sa o curatati dumneavoastra, fie sa apelati la o firma care asigura servicii profesionale de curatare hota care sunt recomandate sa fie accesate periodic. Igiena Serv este firma care asigura servicii profesionale de curatare hota, la cele mai bune preturi, dumneavoastra avand garantia ca hota a fost curatata ca la carte si nu veti avea probleme cu buna ei functionare.

Curatare hote

IgienaServ.ro va pune la dispozitie servicii profesionale de curatare hote de calitate la preturi accesibile

Curatarea hotei este o activitate imeprativa pentru siguranta caminului dumneavoastra, fiind in acealasi timp impusa si de legile statului ca mijloc de prevenire a incendiilor sau intoxicatiile realizabile in urma depunerilor de grasimi si alte substante in interiorul sistemelor de aerisire si instalatie ale hotelor.

Desi curatarea hotei poate parea o activitate banala, pe care oricine o poate face, pentru curatarea ei corespunzatoare este recomandat intotdeauna sa apelati la expertiza si servicile unor profesionisti.

Specialistii firmei Igiena Serva va asigura servicii de curatare hota la standarde europene, asigurandu-va de profesionalism si de rapiditate in desfasurarea lucrarilor de curatare hote.

Angajatii Igiena Serv asigura servicii personalizate de igienizare

Serviciile dedicate si personalizate ale societatii Igiena Serv determina cele mai bune rezultate in materie de igienizare a electrocasnicelor. Astfel de servicii prelungesc durata de viata si utilizare a hotei si elimina complet toate impuritatile si depunerile din sistemul de tabulatie al fiecarui echipament din aceasta gama.

Echipa Igiena Serv foloseste materiale si substante de curatare hota aprobate de Ministerul Sanatatii, ecologice si biodegradabile care nu afecteaza organismul uman.

Detergenti si substante decolmatoare

Un serviciu profesional de curatare hota din partea Igiena Serv consta in curatarea cu ajutorul detergentilor si a substantelor decolmatoare, aplicate cu echipamente si aparate de curatare specializate.

Serviciile firmei Igiena Serv de curatare hote se adreseaza atat mediului casnic, cat si celui industrial. Specialistii companiei recomanda curatarea hotelor de cel putin doua ori pe an, insa totul depinde de cat de vehe este aceasta si de cat de intens este folosita.

Indiferent de hota pe care o detineti in locuinta sau restaurant, Igiena Serva are grija intotdeauna de calitatea serviciilor sale care indeplinesc toate standardele europene avizate.

Inca din anul 1999 firma Igiena Serv este compania cea mai cautata in domeniile complementare dedicate salubritatii, oferind servicii de igienizare, salubrizare si curatenie.

200 de angajati sunt pregatiti sa iti asigure servicii profesionale, la orice ora din zi sau noapte

Igiena Serva asigura numeroase alte servicii de alpinism utilitar,angajare bone, colectare deseuri, curatenie generala, curatare cosuri de fum si tuburi de ventilatie, deratizare, desfundat conducte, dezinfectie, dezinsectie, ignifugare, material PSI, menajere, stingatoare, termoprotectie metal si torcretare beton.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre ofertele serviciilor Igiena Serv accesati website-ul: igienaserv.ro

Sau apelati numarul de telefon: 0722 672 774 - Program de lucru: NON STOP

Sursa: igienaserv.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!