E-Camere.ro - Camere de supraveghere wireless - Echipamente ideale pentru siguranta unei afaceri

in Recomandari

Patronii au dreptul de a-si supraveghea angajatii si in tara noastra in mod legal cu diverse mijloace tehnice, printre care si camerele video. E-Camere.ro este magazinul online ideal pentru cei care doresc sa-si protejeze afacerea si sa creasca randamentul personalului, implicit profitul firmei. Aici gasiti o gama variata de echipamente de ultima generatie, printre care si camere de supraveghere wireless, usor de integrat in birouri, fara sa atraga atentia angajatilor.

Camere supraveghere wireless

Produsele sunt fabricate de catre producatori de top, printre care Dahua, KMW, HikVision si sunt prevazute cu cele mai noi si performante functii.

De ce isi urmaresc firmele angajatii?

In general, majoritatea companiilor din tara si strainatate instaleaza sisteme de supraveghere video pentru a urmari productia si stilul de lucru al personalului, dar si pentru a impiedica furturile sau scurgerile de informatii si documente cu caracter confidential.

Pe langa sistemele de tracking instalate pe masini sau programele de urmarire a traficului virtual, camerele video s-au dovedit foarte utile in managementul companiilor.

Desigur, indiferent de metoda folosita pentru supravegherea angajatilor, acestia trebuie sa fie informati inca de la inceput in legatura cu scopul acestor masuri si consecintele aplicate in cazul incalcarii regulilor firmei.

Camere supraveghere wireless - O solutie eficienta pentru firme

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate in companii si firme cu scopul de a preveni tentativele de furt (atat din interior, cat si din exterior), mai ales in afacerile in care sunt manipulate sume mari de bani sau bunuri si valori.

Pe scurt, angajatorii pot monta camere de supraveghere in orice incapere, in afara de birouri, pentru angajatii isi desfasoara activitatea in conditii bune, fara sa afecteze in vreun fel organizatia.

De asemenea, acestea trebuie montate la o distanta rezonabila cu scopul de a nu pune presiune suplimentara pe angajati si trebuie semnalizate cu pictograme specifice. In plus, camerele nu pot inregistra si semnale audio, fiind interzis prin lege.

Nerespectarea acestor principii legale sau instalarea camerelor de supraveghere fara acordul anagajatilor reprezinta o incalcare a legii si poate fi santionata de catre autoritati.

Camere supraveghere wireless

De ce camere wireless?

Ei bine, spre deosebire de camerele cu fir, acestea sunt mult mai usor de instalat si arata mai bine din punct de vedere estetic. In plus, acestea sunt disponibile atat in varianta analogica, cat si cea digitala, ceea ce inseamna ca angajatorul are de unde alege.

Datorita tehnologiei avansate, camerele nu au nevoie decat de o conxeiune la internet buna, iar imaginile transmise pot fi urmarite de pe tableta, calculator sau chiar telefon.

E-Camere.ro are grija de afacerea dvs!

Sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere si nu stiti de unde sa achizitionati camere de supraveghere wireless la preturi competitive?

Magazinul online E-Camere.ro va asteapta cu numeroase oferte si echipamente de top, ideale atat pentru spatiile private, cat si pentru firmele si companiile ce doresc sa monitorizeze indeaproape prestanta angajatilor.

Pe langa preturi accesibile si calitate, beneficiati de garantie, consultanta specializata si transport gratuit la comenzi de cel putin 499 lei.

Accesati www.e-camere.ro si alegeti produsul potrivit pentru dumneavoastra!

Tel: 0767 390 475

Tel: 0765 487 387

Sursa: e-camere.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!