Coltul de lectura intr-un ambient cu mobilier colorat

in Decoratiuni

Amenajarea coltului de lectura este o adevarata provocare pentru ca acest spatiu trebuie sa fie intim si relaxant. Intai de toate trebuie sa identificam locul cel mai potrivit pentru lectura. Cel mai recomandat loc este cel in care te poti bucura de liniste si lumina naturala.

Daca ai nevoie sa ai la indemana cartile atunci poti opta pentru o etajera cu polite.

Dar cel mai important corp de mobilier intr-un astfel de ambient este fotoliul sau canapeaua.

Cu siguranta ca avem nevoie de tot confortul. Recomandarea noastra sunt fotoliile de la Elvila, care pe langa confortul garantat, ofera si o calitate superioara.

Fotoliu Astoria Fotoliu Belle
Fotoliu Astoria Fotoliu Belle

Daca ai la dispozitie un spatiu generos atunci poti opta pentru o canapea. Atunci cand ne hotaram sa achizitionam o canapea trebuie sa tinem cont sa aibe o structura rezistenta si sa fie foarte confortabila. Designul, modelul, materialul de acoperire si culoarea le alegem dupa bunul plac.

Este important sa tinem cont de spatiul care il avem disponibil pentru a stii exact ce canapea alegem si cum va fi pozitionata aceasta.

Canapea Venus Canapea Boema
Canapea Venus Canapea Boema

O alta varianta potrivita pentru suprafetele mari este coltarul in forma de "L”. Canapele cu insula sunt practice, functionale si versatile. In functie de locul ales pot fi coltare cu otomanul pe partea stanga sau dreapta. Multe dintre canapele si coltare pot fi extensibile si prevazute cu lada pentru depozitarea lucrurilor.

Nu este deloc de neglijat combinatiile cromatice. Acestea au rol important in designul interior pentru ca ne influenteaza in mod direct starea emotionala. Materialul de acoperire confera personalitate produselor tapitate. Fara acestea nu puteam sa avem un aspect estetic desavarsit, confort si rezistenta.

Coltar Sofia

Coltar Sofia

Mobilierul tapitat ne duce cu gandul la stofele colorate si frumoasele imprimeuri.

Indiferent de culoarea aleasa, stofa trebuie sa fie placuta la atingere si intretinuta corespunzator pentru a putea rezista cat mai mult in timp.

Coltar Cube

Coltar Cube

Exista o gama variata de materiale textile folosite pentru tapitarea mobilierului, materialul, in care orice sofa, reprezinta o alta sursa inepuizabila de imaginatie.

Intotdeauna o canapea va putea fi "improspatata” cu putina creativitate, cu o husa de acoperire care poate fi schimbata oricand se doreste.

Canapea Belle dehusabila

Canapea Belle dehusabila

Culorile au rolul lor in armonia ambientul coltului de relaxare. Ne putem alege culoare mobilierului tapitat in functie de culorile existente in camera (perdele, decoratiuni, pereti, covoare).

Este recomandat sa ne documentam si sa tinem cont de sfaturile specialistilor, care ne indeamna sa alegem culorile vii si imprimeurile florale atunci cand vine vorba de materialele textile.

Ofera decorurului tau un plus de originalitate cu ajutorul stofelor cu model floral.

Orice colt din casa ne reprezinta pentru ca ne pune in valoare personalitatea si simtul nostru estetic.

Coltar Plus

Coltar Plus

Poti vizualiza mai multe modele de mobilier cu stofe colorate si diverse imprimeuri pe site-ul www.elvila.ro/canapele.

Sursa: Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!