COLTAR EXTENSIBIL SOFIA

3139 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
COLTAR EXTENSIBIL SOFIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar SOFIA extensibilDimensiuni de gabarit: L 241 x A 102/160 x H 85 cm.Dimensiuni pe componente:Canapea 2 locuri extensibila cu un brat: L 150 x A 102/160 x H 85 cm.Otoman cu lada cu un brat: L 91 x A 160 x H 85 cm.Coltar extensibil realizat in constructie semidemontabila compus din 2 corpuri nedemontabile care se cupleaza intre ele prin elemente de cuplare metalice. Produsul este realizat din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, miez elastic din arcuri bitronconice, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, fulgi de poliuretan, fibra siliconizata. Extinderea canapelei se face cu ajutorul balamalelor pafta. Pentru extinderea canapelei, se apuca din mijlocul panoului frontal de la sezut, se ridica la un unghi de aproximativ 45 grade, se trage inspre fata pana la terminarea caii de rulare, se readuce sezutul in pozitie orizontala apoi se rabate spatarul inspre sezut. Coltarul are 7 pernute decorative cu urmatoarele dimensiuni 50*50 cm = 3 buc, 45*45 cm = 2 buc, 40*40 cm = 2 buc, acestea fiind incluse in pret.Atentie!*Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere, sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3(artemis).Culoare: mov+fucsia+alb.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate