Scari si terase cu balustrade de sticla - eleganta, siguranta si rafinament

in Constructii

Imaginatia nu are limite, ideile de decoratiuni interioare pot fi de la cele mai bizare pana la cele uzuale. Si asta o spunem deoarece fiecare dintre noi ne alegem intr-un fel sau altul cum va arata locuinta noastra in functie de gusturile dar si de inspiratia fiecaruia. Si pentru ca sticla este materialul cu cel mai modern aspect (in afara de inox), Securit International vine sa va propuna o solutie extrem de eleganta pentru cei ce detin scari interioare, acasa, in firma, centru comercial etc. Este vorba despre linia de balustrade de sticla pe care noi v-o propunem.

Balustrade de sticla

Inca din cele mai vechi timpuri sticla a fost fabricata de cu maiestrie si dusa la nivel de arta. In orice caz, poate niciodata nu v-ati gandit ca sticla poate sa fie folosita si pentru balustrade de sticla. Acestea pot fi si un element decorativ ce aduce in casele dumneavoastra un plus de eleganta, simplitate si bun gust. Insa, pe langa aspectul iconic al acestora, balustradele din sticla sunt si foarte sigure. Asadar, putem spune cu siguranta, ca sticla nu este o investitie prea scumpa dar va da locuintei dumneavoastra un aspect luxos.

De ce sa optati pentru balustrade de sticla?

Balustradele de sticla nu inseamna numai partea aceia a scarilor pe care ne trecem mana si ne ajutam de ele sa coboram scarile in siguranta, si acestora trebuie sa le acordam o atentie deosebita pentru ca un element decorativ nepotrivit poate strica imaginea intregii locuinte. Dar de ce tocmai balustrade de sticla? Poate unii dintre dumneavoastra considera ca nu sunt practice tocmai in ideea ca dupa un timp se vor sparge sau se murdaresc foarte usor. Desigur, balustradele de sticla sunt fabricate dintr-o sticla foarte rezistenta. Aceasta este tratata termic prin trecerea de la temperaturi de peste 1000o Celsius la 25 grade intr-un timp foarte scurt. Astfel, sticla securizata poate fi si laminata pentru a castiga o caracteristica de rezistenta si fiabilitate si mai buna.

Balustrade de sticla

Nu este un moft, niste balustrade de sticla sunt si practice dar si foarte sigure

Puteti monta balustrade de sticla atat in interior, cat si in exterior. Practic in acest caz nu vorbim despre un moft, ci chiar si despre o reala utilitate. Imaginati-va ca sunteti pe o terasa, iar copilul cel mic nu poate vedea nimic pentru ca... balustranda din beton nu este transparenta. Asadar, aceasta solutie este si practica si eleganta, oferind totodata siguranta deplina dar si un aspect simplu, elegant si rafinat.

In final putem spune ca producerea unor balustrade de sticla necesita in primul rand pricepere dar si un simt si o pasiune pentru frumos. Va oferim posibilitatea de a va alege modelul, forma dar si sistemul de prindere perfect pentru dumneavoastra. Iar daca doriti ajutorul unor experti, noi va stam la dispozitie cu sfaturi, idei dar si recomandari. Pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre linia de balustrade de sticla pe care noi le producem, va invitam pe siteul www.securitinternational.ro, locul unde puteti sa ne contactati in vederea obtinerii unei oferte personalizate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!