De ce motoferastraul Stihl e alegerea potrivita

in Recomandari

Stihl este un producator german de scule si moto unelte, fiind totodata unul dintre cele mai cunoscute nume la nivel international atunci cand discutam despre motoferastraie.

Compania a fost infiintata in anul 1926 de catre Andreas Stihl si se mandreste cu titlul de cel mai bun distribuitor de motoferastraie din lume. Mai mult, Stihl este singura companie care isi construieste singura lanturile si bara de ghidare.

Motoferastraul stihl

Un motoferastrau Stihl este o alegere ideala, fie ca va fi folosit in gospodarie sau in aplicatii profesionale. Acesta poate fi utilizat pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea arborilor mici sau a spatiilor verzi, doborarea pomilor si chiar si pentru lucrarile artizanale in lemn.

Stihl este cel mai important brand din lume in ceea ce priveste vanzarea de motoferastraie.

Masinariile lor sunt calitative, durabile si fiabile, lucru confirmat de profesionistii de pretutindeni si de cei care folosesc produsele Stihl in gospodarie.

Fiecare motoferastrau trebuie sa indeplineasca standarde riguroase si este pornit si testat inainte de a parasi fabrica.

Motoferastraul stihl

Motoferastraiele Stihl sunt potrivite pentru orice tip de utilizare. Fie ca este vorba de taiatul lemnelor pentru foc sau de taierile de precizie, Stihl are unealta potrivita pentru orice fel de munca.

Numele Stihl este sinonim cu puterea profesionala, fiind sustinut de cei care lucreaza in domeniul taierii arborilor din toata lumea.

Producatorul german isi ia angajamentul sa protejeze mediul si sa ii sustina pe cei care fac acest lucru. Inginerii Stihl sunt dedicati in ceea ce priveste dezvoltarea produselor responsabile si prietenoase cu mediul si se mandresc cu cele mai curate echipamente de mana de pe piata. Se doreste asigurarea unui mediu mai curat pentru viitor prin aceste initiative si prin parteneriatele pe care le are Stihl.

Motoferastraul stihl

Desigur, nu in ultimul rand, distribuitorii sunt o parte importanta a familiei Stihl. Specialistii BIG pot sa va ajute sa alegeti cel mai bun motoferastrau pentru nevoile voastre si va pun la dispozitie o gama larga de produse, de unde puteti sa alegeti cu incredere, stiind ca sunt cele mai bune.

Sursa: Big Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!