O casa amenajata in stil rustic dar plina de culoare

de Nic Gavra in Recomandari

Casele amenajate in stil rustic te intampina de obicei cu o atmosfera calma si tihnita, de vacanta.

Cladirea restaurata de Joaquin Diaz reuseste pe deplin sa faca asta, imbinand elemente ale arhitecturii traditionale din nordul Spaniei cu unele accesorii moderne si multa ... culoare.

Casa in stil rustic spanionl plina de culoare

Casa este structurata pe doua niveluri, la parter aflandu-se si un apartament pentru oaspeti, iar la etaj dormitoarele cu acces direct in living.

Casa in stil rustic spanionl plina de culoare

In incaperile spatioase si luminoase lemnul prezent din abundenta (grinzile din lemn masiv, podeaua si elementele de mobilier din lemn) dau un puternic accent rustic, care insa este atenuat de tablourile si decoratiunile colorate. In plus covoarele orientale, pernele de decor si florile prezente peste tot, contribuie si ele la crearea atmosferei calde si primitoare cu care te intampina aceasta casa.

Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare

Pat matrimonial EVA, lemn masiv fag, alb + natur, 140x200

Pat matrimonial lemn masiv fag Casa in stil rustic spanionl plina de culoare Casa in stil rustic spanionl plina de culoare

Foto: delikatissen.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!