Incalzire in pardoseala electrica - Confort termic si consum de energie scazut - Sisteme personalizate cu IOSOLI IMPEX

in Recomandari

Chiar daca sistemul de incalzire in pardoseala este mai putin cunoscut la noi in tara, ultimii ani ne arata o crestere a numarului de locuinte prevazute cu acest tip de incalzire. Spre deosebire de sistemele traditionale, aceste instalatii de incalzire in parodoseala electrica asigura un confort termic superior, nu ocupa spatiu si nu necesita intretinere.

Incalzire electrica pardoseala

IOSOLI IMPEX este una dintre companiile care va stau la dispozitie cu sisteme de incalzire in pardoseala electrica, personalizate in functie de fiecare spatiu sau locuinta, la preturi avantajoase.

Incalzire in pardoseala electrica - Solutia ideala pentru constructii noi sau vechi - Confort termic garantat

Confortul termic reprezinta senzatia de bine resimtita de o persoana aflata in interiorul unei incaperi, aceasta fiind influentata in mod direct de catre temperatura ambientala.

Insa, pentru ca aceasta stare de confort sa fie resimtita permanent, este nevoie de un sistem de incalzire performant, care sa nu genereze curenti de aer si sa raspandeasca aerul cald uniform.

Spre deosebire de sistemele de incalzire cu radiatoare, cel de incalzire in pardoseala electrica elimina senzatia de "picioare reci", caldura circuland de jos in sus.

In plus, pardoseala este mereu calda, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru familiile cu copii mici, dat fiind ca acestia obisnuiesc sa se joace pe jos.

Ce avantaje are sistemul de incalzire in pardoseala electrica?

  • Eliminarea senzatiei de disconfort provocate de pardoseala rece;
  • Distributia caldurii de jos in sus, ceea ce asigura un confort termic constant;
  • Eliminarea curentilor de aer ce pot antrena praful din incapere; eliminarea riscului de a dezvolta alergii respiratorii;
  • Reducerea riscului de aparitie a mucegaiului sau ingrasiei in spatii precum baia sau bucataria;
  • Avantaje estetice - Cablurile incalzitoare sunt instalate sub pardoseala, iar tevile, caloriferele si robinetii sunt eliminate, ceea ce ajuta la obtinerea unui spatiu util mai mare;
  • Durata mare de viata a sistemului de incalzire in pardoseala;
  • Sistem de incalzire ecologic - Energia electrica nu polueaza si reprezinta sursa de energie a viitorului;
  • Consum redus datorita automatizarii inteligente - Se folosesc termostate usor de programat si utilizat.

La toate aceste beneficii se adauga si siguranta in exploatare a sistemului de incalzire, dat fiind ca toate cablurile incalzitoare sunt fixate in pardoseala si sunt deosebit de rezistente la orice actiune mecanica.

Asadar, nu exista riscuri ascunse, investitia fiind una pe termen lung.

IOSOLI IMPEX - Incalzire in pardoseala electrica - Economie de spatiu si instalare pe orice finisaj

Cablurile de incalzire in pardoseala electrica sunt selectate in functie de structura pardoselii, astfel ca exista solutii pentru orice tip de constructie si incapere.

Mai mult, datorita faptului ca nu exista accesorii si elemente exterioare de incalzire care sa ocupe spatiul, aveti mai multe posibilitati de amenajare interioara.

Despre toate aceste avantaje puteti discuta cu reprezentantii IOSOLI IMPEX care va stau la dispozitie cu sisteme de degivrare si incalzire in pardoseala electrica moderne, ecologice si cu un consum redus de energie.

Informatii suplimentare gasiti daca accesati website-ul www.degivrare-incalzire-electrica.ro, unde va asteapta si un formular de contact.

Date de contact:

Tel: 0722 50 77 99 sau 0737 21 33 12

E-mail: sorin.bucur [at] iosoli.com

Sursa: IOSOLI IMPEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!