7 idei pentru un brad de Craciun special

de Marcel Buciuman in Recomandari

De obicei, atunci cand se apropie momentul impodobirii bradului de Craciun, intrebarea pe care si-o pun cei mai multi este "Ce brad impodobim anul acesta: brad natural taiat, brad natural la ghiveci sau brad artificial?".

Decor de Craciun
Cateva discutii interesante pe aceasta tema gasiti aici:

In cele ce urmeaza ne-am propus sa-ti prezentam cateva solutii interesante in cazul in care ai decis ca niciuna dintre cele 3 variante nu ti se potriveste, ci mai degraba ai dori un brad cu totul si cu totul special, confectionat chiar de tine!

Un astfel de brad ar putea fi cu adevarat si unul ecologic, daca vei folosi preponderent materiale reutilizabile ramase de la diverse alte proiecte.

Decor modern si eco de Craciun: un brad din scanduri refolosite, cum altfel, decat din lemn de... brad.

Brad Craciun din scanduri de brad

Foto: Louise de Miranda

Iti este mila sa sacrifici un brad pentru a-l impodobi de Craciun, sau poate nu vrei sa cheltui achizitionand unul, chiar si artificial? Poti decora casa cu un pom de Craciun mai putin obisnuit, impodobind o simpla creanga!

Pom Craciun dintr-o creanga

Decor modern de Craciun. Clasicul brad este inlocuit de un tablou cu brazi si o creanga intr-un bol de sticla.

Decor modern Craciun

Foto: Louise de Miranda

Un decor minimalist si o atmosfera de Craciun relaxanta, cu un brad miniatural in ghiveci acompaniat de un brad realizat din scanduri.

Brad Craciun din scanduri

Iata cum din cateva crengi uscate si o mica instalatie luminoasa poti crea chiar tu un pom de Craciun plin de originalitate.

Brad Craciun din crengi

Designer: Robeson Design

Bradul-calendar, o decoratiune de Craciun mai putin obisnuita si pe care poti sa o confectionezi impreuna cu copiii! In cutiuta alocata fiecarei zile poti introduce o bombonica, o mica ciocolata sau, de ce nu, un biletel cu o sarcina pe care copiii trebuie sa o indeplineasca in ziua respectiva pentru a fi siguri ca pe 25 decembrie Mosul nu le va ocoli caminul!

Bradul calendar

Designer: Monica Ewing

Craciunul este o sarbatoare cand famillile se reunesc, asa ca de ce n-ai aranja pe un perete cele mai frumoase fotografii de familie sub forma unui brad de Craciun?

Brad Craciun pe perete

Designer: Mindi Freng Designs

Ai realizat si tu o decoratiune speciala care sa-ti impodobeasca casa de Craciun? Ne-am bucura sa o impartasesti cu noi postand o poza pe pagina noastra de Facebook!

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!