Firma de curatenie Viva Clean

in Recomandari

Este foarte simplu, ne ocupam noi de casa dumneavoastra si in felul acesta castigati mai mult timp liber! Aceasta este propunerea pe care compania Viva Clean o face tuturor persoanelor interesate de contractarea unor servicii profesionale de curatenie. Si oferta noastra nu este valabila numai pentru persoanele fizice! Ea se adreseaza si companiilor care au spatii mari pentru birouri care trebuiesc administrate in asa fel incat salariatii sa fie cat mai multumiti.

Ce fel de servicii va putem oferi?

In primul rand servicii de curatenie birouri si servicii de curatenie la domiciliu. In afara de aceste lucruri va mai punem la dispozitie servicii de curatare mochete si curatare covoare precum si servicii de spalare canapele si fotolii. Serviciile dedicate curatarii birourilor companiei dumneavoastra sunt foarte variate si se pot adapta perfect nevoilor dumneavoastra. Pachetul de servicii oferit de compania Viva Clean include servicii de spalare geamuri, usi, balustrade, pervazuri, aspirarea peretilor, stergerea prafului asezat pe birouri, aparatura IT, curatarea prin aspirare si spalare a pardoselilor, aspirarea si curatarea scarilor si a liftului, dezinfectarea cu solutii profesionale a clantelor de la usi, a intrerupatoarelor si a telefoanelor, aerisirea incaperilor si odorizarea aerului din interior si multe, multe altele.

Stim ca cea mai mare problema a tuturor companiilor care functioneaza in Bucuresti este reprezentata de eforurile pe care trebuie sa le depuna fiecare pentru a face fata unei competitii foarte mari! Pentru ca suntem o firma de curatenie Bucuresti foarte mare si experimentata va oferim cu toata increderea personal calificat, utilaje si consumabile de cea mai buna calitate, servicii personalizate, preturi rezonabile si multa flexibilitate pentru serviciile pe care le puteti alege singuri.

Cu totii stim faptul ca succesul unei companii indraznete nu este realizat numai de valoarea cifrei sale de afaceri ci si de conditiile oferite salariatilor si de imaginea pe care o ofera partenerilor sai.

Pentru ca scopul nostru este de a pune la dispozitie servicii cat mai bune la un pret cat mai profitabil, va anuntam cu aceasta ocazie ca tratam cu maxima seriozitate si orice situatie urgenta care poate apare. Putem asigura personal in zilele de week-end si in perioadele de concediu fara un efort prea mare. Orice firma de curatenie Bucuresti stie ca astfel de situatii de urgenta nu apar numai in timpul saptamanii!

Toti ne confruntam cu lipsa timpului mai ales cei care locuim zi de zi intr-un oras atat de mare cum este orasul Bucuresti. Provocarile unei societati aglomerate si moderne sunt atat de mari uneori incat, aproape ca nu ne mai ajunge timpul sa ne odihnim sau sa ne ocupam doar de noi macar cateva zile intr-o luna. Daca doriti sa va luati o vacanta mai mare si sa va ocupati un timp de altfel de probleme, ne puteti contacta pentru a prelua o parte din grijile dumneavoastra! Noi ne putem ocupa si de ingrijirea si curatarea locuintei dumneavoastra cat timp o sa fiti plecati!

Va putem curata covoarele, mochetele, canapeaua si fotoliile cu utilaje noi foarte eficiente si cu solutii profesionale care le vor face sa arate ca atunci cand erau noi. Putem sterge geamurile, usile, mobila, aparatura electrocasnica si toate suprafetele de gresie si faianta pe care le aveti in casa. Va aerisim incaperile in asa fel incat atunci cand o sa va reintoarceti acasa aproape ca nu o sa recunoasteti locul unde ati stat o viata intreaga. Nu va fi o problema pentru noi sa va udam nici florile sau sa va curatam perdelele!

Este inutil sa va mai spunem ca avem incluse in pachetul de servicii oferit clientilor nostri, inclusiv servicii de calcat rufe. Pretul pentru contractarea unui abonament lunar pentru curatarea unui apartament de 2 camere (frecventa saptamanala) este de doar 350 Lei. Pentru un apartament cu 4 camere acesta poate ajunge la suma de 500 Lei/luna.

Daca puteti administra singuri astfel de activitati insa nu reusiti sa scapati de praful care s–a depus pe canapea sau pe fotolii atunci puteti suna tot la Viva Clean doar pentru serviciile de curatare la domiciliu canapele si fotolii. Avantajele pe care le oferim noi sunt urmatoarele: tesaturi curate in profunzime, culori recapatate complet, lipsa riscului de producere a alergenilor, lipsa completa a riscului de toxicitate si indepartarea celor mai dificile pete in proportie de 90%.

Si nu curatam doar covoarele, mochetele si canapelele. Putem curata inclusiv tapiteriile auto!

Ce metode folosim pentru a pastra in conditii cat mai bune mobila dumneavoastra pe care o indragiti mult? Este vorba despre o metoda de curatare de insertie-extractie care curata praful si petele in profunzime folosind apa calda si un detergent special. Apa folosita va fi eliminata prin extractie iar procedeul de uscare este destul de rapid. Nu va fi nevoie sa asteptati saptamani intregi pentru a se usca fotoliile sau scaunele tapitate.

Ce ar insemna sa transportati toate covoarele din casa si sa asteptati sa se usuce saptamani intregi? In afara de acest lucru multe spalatorii de covoare nu va pot garanta nici pastrarea culorilor nici faptul ca nu se vor decolora. Chiar daca vor fi curatate la domiciliu, covoarele si mochetele vor arata la fel ca la inceput!

Si nu este meritul nostru, bineinteles. Este in primul rand meritul utilajelor noi pe care le folosim. Persoanele care sufera de alergii ne cunosc de mult si sunt foarte multumiti de felul in care arata locuinta lor acum precum si de felul in care se prezinta starea de sanatate.

Ideile preconcepute intr-o societate moderna si europeana nu isi mai au rostul dupa parerea noastra! Multi vecini invidiosi se vor intreba „ De ce arunca banii pe astfel de lucruri si de ce nu face singura totul?”. Ei bine, este timpul sa ne ingrijim si de noi putin. In zilele noastre avem cu mult mai multe posibilitati pentru a face acest lucru decat in trecut. Si ar trebui sa profitam din plin de ele pentru ca sunt castiguri mari pe care le-am obtinut in timp indelungat!

Viva Clean va ureaza mult noroc si va asteapta cu drag la sediul sau oricand va fi nevoie! Nu uitati, curatam tot bine si repede!

Sursa: Viva Clean

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!