Acum poti alege parchetul laminat si in baia ta

in Decoratiuni

Stiai ca poti folosi parchetul laminat si in baie? Parchetul laminat este finisajul ales de peste 70% persoane pentru pardoseala din dormitoare si sufragerii. Este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid. Si totusi de ce nu este ales pentru baie sau bucatarie in multe cazuri?

 

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger cu proprietatea Aqua+ pentru bai confortabile

 

Raspunsul este teama ca parchetul sa nu se umfle la contactul cu apa. Dar, datorita tehnologiei dezvoltate de Egger, aqua+, acum ai posibilitatea de a alege parchetul laminat in baie sau bucatarie fara a avea teama ca podeaua se va deteriora.

 

Astfel parchetul laminat devine alegerea perfecta si pentru pardoseala spatiilor cu umiditate crescuta.

 

Si totusi, de ce sa alegi parchetul laminat in baie?

 

1. Te bucuri de o pardoseala calda in baie, chiar si in timpul iernii

 

Imagineaza-ti ca dimineata, cand mergi la dus, calci pe pardoseala calduta si nu pasesti pe gresia rece. Parchetul laminat este o pardoseala calda, perfecta pentru picioarele iubitoare, care prefera caldura, senzatia de confort.

 

Mai mult, aspectul de lemn, confera spatiilor o ambianta familiara, lemnul fiind asociat cu natura, caldura si relaxarea. In plus, parchetul laminat este un finisaj ideal pentru pardoseala incalzita.

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger cu proprietatea Aqua+ pentru bai confortabile

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger cu proprietatea Aqua+ pentru bai confortabile

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger cu proprietatea Aqua+ pentru baie si bucatarie

 

2. Ofera un aspect unitar si atractiv caminului tau

 

Daca podeaua din camere se continua si in baie si in bucatarie, se creeaza scenarii fascinante. In acest fel ai acelasi design al pardoselii din baie, bucatarie, sufragerie si dormitor. Spatiul creat prezinta un aspect unitar si atractiv pentru intreaga locuinta.

 

Specialistii recomanda alegerea parchetului laminat cu aspect de lemn in nuante deschise pentru podea si vopsirea peretilor in tonuri pastelate, pentru a crea spatiu in apartamentele mici.

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger Aqua+ pentru camera si baia cu acelasi design al pardoselii

 

3. Parchetul laminat special pentru baie este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic

 

Parchet in baie? Dar nu se umfla? Parchetul laminat cu proprietatea Aqua+, creat si tratat pentru spatiile umede, este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic, la contactul cu apa.

 

Parchetul laminat Egger este verificat si testat in laboratoare specializate. Pe langa testarea rezistentei la contactul cu apa, a rezultat faptul ca parchetul laminat cu proprietatea aqua+ prezinta si rezistenta la zgarieturi. Cu alte cuvinte, pardoseala va arata la fel si dupa mult timp indiferent de traficul acelei zone.

 

In plus, modelele de parchet laminat Egger Aqua+ prezinta caracter anti-static si rezistenta la alunecare impiedicand depunerea prafului pe suprafata acestuia si prevenind accidentele in zonele respective.

 

Parchet laminat in baie
Parchet laminat Egger Aqua+ pentru baia ta preferata

 

Montaj rapid al parchetului rezistent la umezeala, fara mult efort sau conditii speciale

 

Parchetul laminat se monteaza rapid si fara mult efort, prin sistemul de imbinare cu clic. Imbinarea intre placi este permanent optimizata. Astfel, cea mai noua tehnologie <> simpllifica si confera un grad si mai mare de stabilitate in zonele de imbinare. Pentru a te convinge cat de usor se monteaza parchetul laminat special, aqua+, te invitam sa vezi video cu montaj aici.

 

 

Demontarea se poate face fara probleme, rand cu rand. Iar in cazul in care este necesara o mutare, se poate demonta repede si simplu, fara sa se produca deteriorari ale placilor.

 

O alta recomandare pentru iubitorii de caldura este parchetul laminat din gama Egger Cork+. Un parchet laminat cu pluta, mai cald, silentios si este perfect pentru podeaua din casa ta. Descopera modelele de parchet laminat cu proprietatea Aqua+ din galeria foto, aici.

 

Sursa foto: Pozele au fost create cu ajutorul aplicatiei Egger.

Sursa: Specialistul emenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!