Casa inteligenta - o necesitate a timpurilor moderne?

in Ghid Practic Casa

Nu ti-ai dori ca atunci cand ajungi acasa sa fie pornita muzica ta preferata, temperatura camerei sa fie potrivita, iar lumina sa se aprinda atunci cand ai intrat in casa? Cu siguranta, da.

 

 

Casa inteligenta Vimar
Foto: Vimar

 

Daca in urma cu cativa ani casa inteligenta aparea ca un element futurist, acum aceasta a devenit o realitate, chiar o necesitate.

 

Cei de la Vimar vin cu solutii smart pentru un control sigur si eficient pentru casa ta. Indiferent ca esti birou sau in vacanta, sistemul by-Me iti ofera controlul asupra casei tale la un click distanta, iar fiecare camera va fi exact cum ti-a dorit!

 

O locuinta devine casa inteligenta cu sistemul by-Me, de la VIMAR atunci cand luminile, caloriferele, aparatele de aer conditionat, jaluzelele, sistemele de alarma si aparatele electrocasnice vor interactiona. Si, desigur, pot fi controlate de la distanta cu telefonul mobil.

 

Casa inteligenta Vimar
Foto: Vimar

 

De ce casa inteligenta este o necesitate?

 

Mai multa eficienta a energiei. Mult mai sigur. Mai mult confort. Mai mult control. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte casa inteligenta Vimar By-Me.

 

  • Mai multa eficienta a energiei Consumi mai putin si mai eficient.
  • Mult mai sigur Dormi linistit.
  • Mai mult confort Te bucuri de ambientul casei tale.
  • Mai mult control Controlezi orice de oriunde oricand.
Iata pas cu pas cum functioneaza casa inteligenta By-Me, Vimar.

 

 

Bonus: Accesoriu perfect pentru casa inteligenta - Eikon Tactil

 

Este timpul ca noua tehnologie sa fie adusa in casa ta. Alege intrerupatorul Eikon Tactil in locul intrerupatorului clasic. Descopera mai multe despre intrerupatorul digital Eikon Tactil.

 

 

Vrei sa afli mai multe detalii despre Casa Inteligenta? Specialistii eMenatwork.ro iti ofera consultanta in proiectele tale in iluminat. Afla aici cum.

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!