SCAUN DE RELAXARE REL400

299,88 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUN DE RELAXARE REL400
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scaun de relaxare REL 400 are un aspect unic, avand un design modernist si a fost realizat din piele ecologica si metale cromate ce ofera rezistenta si durabilitate. Sezutul si spatarul au fost concepute astfel incat postura sa fie una confortabila. Tapiteria este in culori vii, rosu, portocaliu sau crem, culori ce insufletesc spatiul in care sunt amplasate. Scaun de relaxare REL 400 este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa. Scaunul permite sustinerea unei greutati de maxim 100 kg si are o garantie de 24 luni. Dimensiunile scaunului de relaxare REL 400 sunt:- Sezut se poate regla la o inaltime cuprinsa intre 40 cm. si 52 cm.; - Inaltime totala a scaunului se regleaza intre 74 cm. si 86 cm.; - Sezutul are la interior 37 cm latime si 46 cm adancime.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate