COMPO SAAT SEMINTE PENTRU GAZON 1 KG - 50 MP

91,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE PENTRU GAZON 1 KG - 50 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

cod 3883 - Produs in Germania: Acesta este COMPO SAAT ® Seminte pentru gazon 50 mp:
- amestec de inalta calitate pentru gazon, care este adecvat in special pentru insamantarea si repararea golurilor de gazon sau a partilor problematice
- un produs natural de cea mai inalta puritate si de calitate testata
- rapid germinativ si durabil
- unic din cauza culorii verzi, care protejeaza impotriva daunelor provocate de pasari, si, astfel, se asigura un randament mai mare de germinatie a semintelor (nota: Culoarea verde a semintelor face ca pasarile sa nu le recunoasca in mod clar ca hrana. El este mai vizibil, si astfel mai multe seminte ajung la germinatie)
- special pentru insamantare ulterioara la temperaturi joase (incepand cu temperatura solului de 6 °C)
COMPO SAAT ® cu BioTurbo:
Pentru un gazon frumos aveti nevoie de semintele potrivite, conditii bune de crestere si intretinere periodica. Un sistem de radacini bine dezvoltat si sanatos asigura captarea optima de apa si de nutrienti, iarba este ferm ancorata in sol si este cheia pentru un covor de gazon verde intens, dens si durabil.
Noul COMPO SAAT cu BioTurbo sustine gazonul chiar aici. In spatele lui BioTurbo se ascund microorganisme speciale, naturale, care imbunatatesc cresterea radacinilor si vigoarea gazonului deja semanat. Viata activa a solului este accelerata durabil, astfel ca plantele de gazon vor primi mai rapid, ceea ce au nevoie. In plus, prin utilizarea BioTurbo, gazonul va fi mult mai robust si mai putin sensibil la boli.
Acest lucru este benefic in special pentru p gazon tinar si delicat. Cu ajutorul stimulatorilor naturali de crestere se creeaza umiditatii pentru stimularea germinarii. BioTurbo este asadar acceleratorul potrivit pentru germinarea semintelor, care este disponibil in aceasta forma numai in COMPO SAAT.
COMPO SAAT cu BioTurbo activeaza semintele, radacinile, solul - si intareste gazonul intr-un singur pas!
Cum se aplica?
Afanati solul in locurile care au nevoie de reparatii si eliberati-l de pietre sau denivelari. Imprastiati uniform, cu mana, seminte de gazon COMPO SAAT si apasati-l usor. Pentru un rezultat fara diferenta fata de gazonul deja existent semanati linistiti putin si dincolo de locul ce trebuie a fi reparat.
Folosirea unui ingrasamant de start (cum ar fi COMPO Floranid - ingrasamant de start pentru gazon) cat si acoperirea suprafetei suprainsamantate cu un strat subtire de sol (de exemplu, COMPO SANA - pamant) favorizeaza rezultatele.
IMPORTANT:
Udati in mod regulat gazonul si mentineti tot timpul germinatiile umede (mai ales in primele 3 - 4 saptamani)!
Cand sa se aplice?
Din aprilie pana in octombrie, de la o temperatura solului de 6 °C
Sfat: Pentru a obtine un rezultat bun: se imprastie cca 20 g per mp. Recomandam, ca urmare a formei specifice a semintelor, sa fie imprastiate cu mana - nu cu dispozitivul de imprastiat.
Generalitati despre regenerarea gazonului:
În primavara se recomanda scarificarea gazonului in directie longitudinala si transversala (ATENŢIE: Nu setati dispozitivul prea adanc! Solul trebuie sa fie doar zgariat). Ierburile vechi, muschiul si buruienile pot fi astfel indepartate iar apa, aerul si substantele nutritive pot a ajunge din nou radacinile gazonului. În situatia in care exista muschi pe gazon, trebuie sa fie aplicat, inainte de scarificare, ingrasamant COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede inchise din nou cu COMPO SAAT - seminte de gazon cu BioTurbo!
3 pasi pentru un gazon frumos de durata:
1. Fertilizati-va gazonul in mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficienta alimentare cu nutrienti va pastrati gazonul dumneavoastra sanatos, puternic si dens. În acest fel muschiul si buruienile nu mai au nici macar o sansa. Este recomandata, de asemenea, o fertilizare suplimentara toamna.
2. Udati periodic gazonul dumneavoastra in functie de necesitati si de vreme. Daca seceta persista, va recomandam o irigare abundenta.Lasati aspersoarele de 1-2 ori pe saptamana pana la 30 de minute intr-un singur loc.
3. Cosirea
Cositi regulat gazonul dumneavoastra:
Cat de adanc?
Nu mai putin de 4 cm si nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cat de des?
În functie de nevoile dumneavoastra, dar, in general, cu cat sunt mai frecvente se prefera taierile mai putin adanci.
Aerare?
Cel putin o data pe an - in mod ideal, primavara - va recomandam o scarificare si/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pasla. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima taiere?
La un gazon nou creat sau proaspat suprainsamantat, prima taietura are loc la o lungime a tulpinii de cel putin 8 cm, situatie in care ierburile nu trebuie sa fie secerate mai mult de 6 cm in jos.
La urmatoarele taieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.
Utilizare simpla: Cu ajutor practic la imprastiere.
Indepartati punga interioara.
Taiati punga cu o foarfeca.
Se umple caseta cu semintele de gazon si se inchide caseta din nou.
Se deschide dispozitivul de imprastiere (atasat cutiei) lateral folosind clapeta de deschidere.
Atentie: a nu se rupe clapeta!
Semintele de gazon se imprastie simplu! Dupa utilizare, umpleti cu resturile de seminte din nou punga si inchideti-o cu atentie. Astfel, semintele de gazon se vor pastra mai mult timp.
Semintele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinarii.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate