PIELE NATURALA CANAPELE-PIELE NATURALA STANTATA

48 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PIELE NATURALA CANAPELE-PIELE NATURALA STANTATA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferta piele naturala tapiterie canapele Linea caffe latte. Pentru cei care iubesc stilul si calitatea, tapiteria din piele naturala reprezinta alegerea ideala. In acelasi timp, acest instrument al frumusetii, elegantei, stilului dar si a nonconformismului se preteaza in domeniul mobilierului de calitate superioara. Astfel pielea naturala poate sa faca parte cu usurinte din viata noastra, atat prin imbracamintea pe care o avem cat si prin modalitatea in care ne decoram locuinta. Cu siguranta o canapea tapitata cu piele naturala italiana va atrage atentia si admiratia celor din jur. De asemenea placerea provocata la atingerea sa cat si trainicia si calitatea oferita, fac din tapiteria aleasa, modalitatea ideala de creare a unui ambient impresionant prin aspect.

Cei care doresc ca afacerea lor in domeniul hotelier sau cel al cofectiilor sa infloreasca, pot sa imprumute din curajul unui crocodil sau perseverenta unui sarpe si asta alegand sa se exprime si mai ales sa-si impresioneze clientii cu ajutorul pielei naturale cu stanta care sa aduca un strop de originalitate in tot ceea ce fac. Pentru detalii si comenzi piele naturala canapele vizitati pagina noastra web Niky Décor.

Dimensiuni - 5,2 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate