DEIGN INTERIOR LIVING CASA

15 EUR

(Pretul contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DEIGN INTERIOR LIVING CASA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Anul 2015 este unul foarte bogat atunci cand vine vorba despre tendintele in materie de design interior case. Noi iti prezentam cateva idei de care sa tii cont atunci cand vorbim despre design interior living.

Un mobilier cat mai atragator. Atentia ta trebuie sa se indrepte inspre originalitate si exclusivitate. Mobilierul pentru living poate fi achizitionat sau confectionat la comanda din lemn natur sau mdf in culori calde sau pronuntate in functie de stilul de design ales.

Juxtapunerea de motive geometrice. Culori sau un duo de alb si bej. Motivele se aduna in living pentru a crea un design dinamic si energizant. Cheia este sa alegi unele motive de dimensiuni variabile si intr-un registru de culori complementare si de forme geometrice pentru a pastra intact aspectul contemporan al incaperii.

Amestecul de violet cu galben. Doua culori care ar putea parea dificil de combinat. Dar totusi, galbenul puisor si violetul arata minunat impreuna pentru un desing interior living neasteptat si atemporal.

Dimensiuni - 65 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate