CANAPEA SEMIEXTENSIBILA BERGAMO 3 LOCURI

3251 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

CANAPEA SEMIEXTENSIBILA BERGAMO 3 LOCURI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii ale produsului din imagine: Canapea semiextensibila BERGAMODimensiunea de gabarit: L 230 x A 92 x H 85 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 175 x 88 cm.Canapeaua nu este prevazuta cu lada pentru depozitare. Produsul are in componenta trei perne deco detasabile. Produsul este realizat pe structura cu cherestea de fag, PAL , PFL placaj, sezutul si spatarul au in structura cu miez din arcuri elicoidale, chinga textila, poliuretan iar materialul de acoperire este stofa. Atentie:* Nu se vor folosi bratele produsului  pentru sedere sau pentru deplasarea produsului prin tragere sau impingere, aceste actiuni vor duce la deteriorarea structurii interioare a acestora.Tip material tapiterie: Stofa.Culoare tapiterie: Crem.Termenul de livrare este 30 de zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate