Pergole retractabile pentru timpuri moderne. Pergolele retractabile sunt proiectate sa protejeze de soare si p" />

PERGOLE RETRACTABILE TERASE SI BALCON

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE - Bucuresti

PERGOLE RETRACTABILE TERASE SI BALCON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pergole retractabile pentru timpuri moderne. Pergolele retractabile sunt proiectate sa protejeze de soare si precipitatii.


Practic, prin pergolele retractabile, umezeala nu trece, chiar daca vremea este  puternic afectata negativ. De asemenea, zapada poate fi usor indepartata.


 

Pergole retractabile lemn pentru curtea "Europeana"


 

Istoria pergolei provine din Marea Mediterana. Aceasta constructie a fost folosita in Roma antica pentru a sustine vita de vie si a fost facuta din lemn.


Nu este surprinzator faptul ca in multe curti ale Europei gasesti pergole retractabile de lemn, care acopera terasele deschise din fata casei. Si daca doresti sa transferi in curtea ta sau la balconul tau o bucata de Grecia insorita sau frumoasa Italie, vei dori cu siguranta pergole retractabile din lemn rafinat.




[caption id="attachment_4254" align="aligncenter" width="640"]pergola terasa pret pergola terasa pret[/caption]

Pergole retractabile din aluminiu pentru iubitorii de inalta tehnologie


 

Adeptii unui decor modern, vor aprecia cu siguranta, pergole retractabile din aluminiu. Reflexia eleganta a cadrului de sustinere, va conferi balconului un aspect nou. In plus, constructia cu balamale din aluminiu, se combinata armonios cu materialele moderne pentru decorarea casei.


O optiune populara astazi, este balconul cu pergola care se misca usor sau terasa deschisa cu o pergola sub care se afla un baldachin de aluminiu.




Pergole retractabile terase cu design modern


 

Ce placut este sa stai pe terasa unei cafenele sau a unui restaurant, savurand o bautura gustoasa sub protectia unei pergole retractabile. De asemeni, multe companii astazi echipeaza spatiul exterior cu pergole retractabile de dimensiuni mari.

Cadrul metalic durabil protejeaza clientii de ploaie si vant, iar vara le ofera aer proaspat. Si datorita varietatii de cadre si culori, poti cumpara ieftin pergole, ideale pentru designul restaurantului sau cafenelei tale.

[caption id="attachment_4188" align="aligncenter" width="640"]pergole retractabile pergole retractabile[/caption]

Pergola acoperis retractabil, moderna


 

Pergola moderna este o noutate tehnica reala a decorului stradal. Te va surprinde placut cu detaliile tehnice, si anume, control de la distanta, putand-o structura sau plia rapid.


De asemeni, poate fi dotata cu senzori pentru soare si vant. Datorita acestor senzori, pergola inteligenta reactioneaza independent la schimbarile climatice. Mai poate fi dotatat cu iluminare din spate, cu infrarosu, putand face ca aerul sa devina proaspat si confortabil, chiar daca vremea nu este calda.




Pergole retractabile Bucuresti


 

La fabricarea pergolelor retractabile sunt utilizate materiale fiabile care permit asamblarea structurii cu o mare precizie. Pentru a automatiza procesul de asamblare si dezasamblare, pergolele sunt echipate cu un sistem automat de control.


Numai printr-o singura apasare a unei taste de pe telecomanda, vei putea efectua o functie specifica. Materialul sintetic este suficient de durabil, si, in plus, pergolele retractabile nu mucegaiesc din cauza umiditatii ridicate si nu isi pierd culoarea sub influenta razelor ultraviolete directe.


Pergolele moderne sunt versatile si practice. De aceea, acestea sunt utilizate pe scara larga nu numai in casele de vacanta, ci si la terasele de vara ale cafenelelor si restaurantelor. Astazi, pergolele retractabile nu sunt doar un element de protectia impotriva vremii nefavorabile, ci actioneaza ca un element stilat, separat, care poate fi o continuare a designului amplasamentului. Astfel de pergole retractabile pot fi gasite cu usurinta in magazinele de specialitate din Bucuresti.




[caption id="attachment_4189" align="aligncenter" width="640"]pergole retractabile pergole retractabile[/caption]

Pergole copertine retractabile


 

Dupa tipul de constructie se pot distinge mai multe tipuri de pergole. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici si avantaje. Tipul de copertina deschisa este asamblata pe un arbore fara utilizarea unei carcase protectoare.


Aceasta optiune este considerata a fi bugetara, din cauza pretului foarte redus. Pergola cu copertina retractabila se extinde in mod semnificativ, iar durata de viata a acesteia se extinde si ea, datorita protectiei impotriva efectelor negative ale mediului.


Materialul pergolelor de acest tip,  este perfect intins. Sunt montate in siguranta pe elemente pliabile speciale. Pergolele orizontale retractabile reprezinta o alternativa reala la acoperisul static traditional care este realizat din materiale de constructie rigide.




Pergole retractabile - Optiuni suplimentare


 

Mecanismul poate fi actionat manual sau prin intermediul unui motor electric instalat. Instalarea unui sistem automatizat mareste semnificativ costul produsului finit, insa ai posibilitatea de a alege o metoda de control, si anume, conventionala, telecomanda sau un sistem automat cu capacitatea de programare a anumitor functii. In acest caz, sunt utilizati senzori care fac posibila deschiderea si inchiderea pergolelor in orice moment.


La cererea clientului, in panoul frontal al pergolei poate fi montat un cilindru de tip drop down. Cand este deschis, va oferi o protectie suplimentara fata de razele stralucitoare ale soarelui. Dimensiunea acestei protectii poate ajunge la un metru si jumatate. Pentru a evita aparitia coroziunii pe elementele metalice, acestea sunt acoperite cu pulberi speciale.




[caption id="attachment_4186" align="aligncenter" width="640"]pergola-retractabila pergola-retractabila[/caption]

Pergole retractabile ieftine - Avantaje


 

Pergolele retractabile ieftine sunt deosebit de relevante in timpul verii. De mult timp s-a observat ca un loc umbros atrage oamenii ca un magnet. De asemeni, pergolele sunt folosite de oamenii de afaceri care echipeaza terasele deschise si verandele cu pergole retractabile moderne.


Poti folosi pergole copertine retractabile, insa poti folosi si pergole retractabile actionate electric, care sunt mult mai atragatoare. Unele dintre ele atrag atentia cu designul modern, ceea ce subliniaza inca o data statutul special al proprietarului.


In functie de modelul ales, pergolele pot fi echipate cu senzori de ploaie si vant, care permit reglarea automata pentru deschiderea si inchiderea structurilor glisante. Prezenta unui mecanism de schimbare a unghiului de inclinare, va permite oaspetilor  sau clientilor sa fie in permanenta in umbra, ceea ce este foarte confortabil.


 

 Pergole retractabile - Beneficiile utilizarii


 

Pergolele retractabile  au un numar de avantaje incontestabile. Capacitatea de a se inchide si deschide automat doar prin apasarea unui singur buton de pe panoul de control. Sistemul automat permite protejarea designul scump de deteriorarea mecanica.

De asemenea, aceste pergole retractabile fac posibila infasurarea lor pe axul de-a lungul intregii sale lungimi, arcul fiind tensionat.  Nu este nevoie sa elimini structura pe perioada iernii, materialul fiind stocat in siguranta intr-un tub special.

Caseta de stocare pastreaza perfect culoarea materialului, il protejeaza de praf, asigurand protectia constanta pe o perioada lunga de timp. Mecanismul de recul este proiectat pentru cateva zeci de mii de cicluri de inchidere si deschidere. Acest lucru asigura o functionare fara probleme timp de 10 ani.

[caption id="attachment_4187" align="aligncenter" width="640"]pergole retractabile pergole retractabile[/caption]

Pergole retractabile pret


 

Pretul fiecarui tip specific de pergole retractabile, depinde de cativa factori majori. Calculul se face individual in functie de dimensiunile produsului finit, configuratia aleasa si materialele de fabricatie.


Optand pentru un sistem automat de control, evident creste si costul total. Datorita game largi de pergole, fiecare client va putea alege combinatia perfecta intre pret si calitate.


Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: apergole retractabile aluminiu preta, apergole retractabile balcona sau apergole retractabile ieftinea, apergole retractabile lemna ori apergole retractabile preta, apergole retractabile din aluminiua.


Alte cautari: apergola acoperis retractabila, apergole retractabile bucurestia sau apergole copertine retractabilea, apergola retractabila flopera ori apergola retractabila flopera, apergole retractabile terasea si apergola retractabila zapadaa.



 

Contacte - INCHIDERI TERASE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate