COPERTINE RETRACTABILE, MARCHIZE, PERGOLE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TENTROM PARADISE SRL - Mogosoaia

COPERTINE RETRACTABILE, MARCHIZE, PERGOLE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aici puteti gasi solutia dumneavoastra pentru tehnica de umbrire
Noi va oferim o gama variata de materiale , sisteme si parti componente de o calitate exceptionala si durabile impreuna cu o inalta tehnologie si personal specializat putem servi clientii nostri cat mai repede posibil.
Cunostintele noastre in domeniu ne dau puterea de a aduce orce solutie in acoperirea spatiului dumneavoastra cu copertine de foarte buna calitate.
Sistemele de umbrire sunt organizate in familii de produse bine definite.
Fiecare client isi poate personaliza copertina in functie de culoarea materialului, dimensiunile copertinei, mecanismul de stringere,(manual sau electric). Copertinele au acelasi efect de protectie pentru piele la fel ca si cremele solare. Copertinele sunt cel mai bun stop in fata calduri (ajuta aerul conditionat sa lucreze mult mai lejer, economisind astfel energia electrica).
Īn paginile urmatoare vom prezenta in linii mari aceste grupuri de produse, caracteristicile tipice, domeniile de utilizare si solutiile tehnice cele mai importante.

Dimensiuni - 7mx3.50m cm

Garantie - 7ani

Contacte - SC TENTROM PARADISE SRL:

Telefon fix: 0240527016

Telefon mobil: 0740363723

Web: www.tentromparadise.ro/

Tag: marchize
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate