DALE DE PAVAJ ARVORE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

DALE DE PAVAJ ARVORE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin. Dalele de pavaj sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei. Decorarea cu aceste pavele, confera ambientelor dvs. eleganta, armonie si stil.

Dalele pavaj Star Stone sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Dalele Arvore au caracterisiticile superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora rezultant o suprafata unica.

Arvore, este un pavaj cu forme nesimetrice pentru a putea contribui astfel la unicitatea spatiului dvs. La pavaj trebuie sa fiti atenti sa fie montat pe pat de beton pentru trafic auto sau pe pat de nisip pentru trafic pietonal.

Contact: 0784 433 855

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate