VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI

Ramnicu Sarat, Buzau

str Alexandru Ioan Cuza nr 36

Firme

Contacte - VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI

Telefon fix: 0238560000

Telefon mobil: 0784433857

Fax: 0238560000

Web: vindem-ieftin.ro

Contact: Amalia Nedeloiu

Suntem Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Avem un concept unic in Romania, intr-un cuvant scurtam lantul de intermediari de la furnizor la client.

Vindem-Ieftin a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de constructii la preturi corecte fara cheltuieli de stoc sau alte costuri suplimentare care ar genera un adaos mai mare la pretul final al produsului.

De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje (parchet, tapet, fototapet, mocheta, pvc, decoratiuni).

Pentru ca suntem direct interesati de bugetul dumneavoastra, venim cu cele mai bune si ieftine solutii pentru constructiile dumneavoastra. Suntem o echipa tanara care se implica si gaseste pretul cel mai bun pentru necesarul dumneavoastra, indiferent ca este unul complex sau nu.

"Ma numesc Farcas Eduard din orasul Fagaras si am avut placuta ocazie sa colaborez cu firma Vindem-Ieftin in calitate de client si am fost placut surprins de profesionalismul angajatilor,ma refer aici in special la d-na Flori Stanciu,care mi-a vorbit f.frumos si a carei cuvinte m-au facut sa prind incredere in aceasta firma, iar angajamentele ei s-au indeplinit intocmai cum am stabilit si in cele din urma ,desi nici nu ma asteptam, m-a premiat si cu un bonus financiar consistent fapt care nu mi s-a mai intamplat pana acum si m-au facut sa devin un clint fidel al acestei firme.
Inchei prin a ura numai bine acestei firme si angajatilor ei dar si celor care cititi acest mesaj incercati ca si mine si nu veti fi dezamagiti."

Nu te lasa pacalit de preturile si oferteledin depozite si hypermarketuri!

0784 433 846 / 0784 433 845 / 0784 433 848

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate