PAVELE CU FANTE PENTRU GAZON

9 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la RAINBOW COMPANY PRODUCTION - Bucuresti

PAVELE CU FANTE PENTRU GAZON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

PAVELE CU ORIFICII PT. GAZON
Realizate din material compozit de inalta densitate , sunt rezistente la intemperii si la sarcini foarte mari (inclusiv pentru autocamioane de transport marfuri); sunt realizate numai in culoare gri.
1 MP = 4,17 PAVELE

Instructiuni de aplicare
Suportul pe care se aplica pavelele trebuie sa fie pregatit corespunzator greutatii pe care urmeaza sa o suporte. In cazul circulatiei usoare (autoturisme) se impune aplicarea peste pamant a unui strat de 30 -40 cm de amestec de piatra sparta (granulatie 0/45 mm), iar in cazul traficului de camioane stratul trebuie sa fie de 50 cm.
Aplicarea pavelelor cu fante pt. gazon se face pe o suprafata plana de nisip sau pietris cu grosimea de 2-5 cm. In asezarea dalelor trebuie sa tineti cont intotdeauna de posibila dilatare a plasticului reciclat datorita fluctuatiilor de temperatura. Din acest motiv trebuie prevazut un interval de 1 - 1,5 cm / m.p. in fiecare directie.

Dimensiuni - 8x60x40 cm

Garantie - 2 ani

Contacte - RAINBOW COMPANY PRODUCTION:

Telefon fix: 0213693273

Telefon mobil: 0722360032

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate